ΓΙΟΝΟΥΖΑΪ ΛΕΩΝΙΔΑΣ - Μεταμόρφωση
Άλλο - Μεταμόρφωση Μεταμόρφωση - Αττικής

Διεύθυνση: Παναθηναίων 17 Προφήτης Ηλίας, 14451 Μεταμόρφωση Αττικής

Τηλέφωνο: +306936886514

Γεωγραφικό πλάτος: 23.765250840053657

Γεωγραφικό μήκος: 38.05452316659761

ΓΙΟΝΟΥΖΑΪ ΛΕΩΝΙΔΑΣ - Μεταμόρφωση

Περιγραφή - ΓΙΟΝΟΥΖΑΪ ΛΕΩΝΙΔΑΣ - Μεταμόρφωση Άλλο - Μεταμόρφωση Μεταμόρφωση - Αττικής

Ο Γιονουζάι Λεωνίδας, με έδρα τη Μεταμόρφωση στην Αθήνα Αττικής, πτυχιούχος Γεωπονικής με ειδικότητα στη φυτοπροστασία, ασχολείται με την κατασκευή - συντήρηση κήπων εδώ και πάνω από 35 χρόνια.

Μαζί με τους συνεργάτες του και εξειδικευμένα συνεργεία, αναλαμβάνει έργα μελέτης, συντήρησης και κατασκευής έργων πρασίνου, με βιολογικές μεθόδους, με εγγύηση για άριστα αποτελέσματα εργασίας και απόλυτη τήρηση των συμφωνημένων προθεσμιών.

Ειδικότερα, δραστηριοποιείται στη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση κήπων σε όλους τους χώρους, όπως οικιακούς, επαγγελματικούς, βιομηχανικούς, πάρκα, δημόσιους χώρους κ.ά. Επίσης, αναλαμβάνει την ανάπλαση και διαμόρφωση εξωτερικών χώρων (με σιντριβάνια, βραχόκηπους, βότσαλα και ό,τι άλλο επιθυμεί ο πελάτης).

Ο Γιονουζάι Λεωνίδας αναλαμβάνει, ακόμα, τον καθαρισμό οικοπέδων και την ανακαίνιση και αναμόρφωση παλαιών και κατεστραμμένων κήπων. Επίσης, πραγματοποιεί εργασίες φυτοδιακοσμητικής και στολισμού σε χώρους γραφείων, βεράντες, μπαλκόνια και ταράτσες, ενώ αναλαμβάνει και ξυλοκατασκευές, όπως πέργκολες, φράχτες, ζαρντινιέρες κ.ά.

Εκτός από την κατασκευή γκαζόν με σπορά, χρησιμοποιεί, επιπλέον, χλοοτάπητα (έτοιμο γκαζόν και πλαστικό γκαζόν), για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος, ενώ αναλαμβάνει την εγκατάσταση του κατάλληλου συστήματος αυτόματου ποτίσματος σε όλους τους χώρους.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για μία δωρεάν αυτοψία στο χώρο σας.