ΒΡΕΤΤΟΣ Ι. ΣΩΤΗΡΙΟΣ - Αγία Παρασκευή
Άλλο - Αγία Παρασκευή Αγία Παρασκευή - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Μεσογείων 421Α, 15343 Αγία Παρασκευή Αττικής

Τηλέφωνο: +302130408042

Γεωγραφικό πλάτος: 23.817797093511118

Γεωγραφικό μήκος: 38.012968237352716

ΒΡΕΤΤΟΣ Ι. ΣΩΤΗΡΙΟΣ - Αγία Παρασκευή

Περιγραφή - ΒΡΕΤΤΟΣ Ι. ΣΩΤΗΡΙΟΣ - Αγία Παρασκευή Άλλο - Αγία Παρασκευή Αγία Παρασκευή - Αττικής

Ο οδοντίατρος - προσθετολόγος Βρεττός Ι Σωτήριος διατηρεί ένα πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο στην Αγία Παρασκευή, επί της Λεωφόρου Μεσογείων. Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε υψηλότατου επιπέδου υπηρεσίες, εξατομικευμένες και προσαρμοσμένες στις ειδικές ανάγκες του κάθε ασθενή.

Σας υποδεχόμαστε σε ένα καινούριο, άνετο και υπερσύγχρονο ιατρείο, εξοπλισμένο με μηχανήματα και υλικά τελευταίας τεχνολογίας. Οι εξειδικευμένες γνώσεις μας, σε συνδυασμό με την εμπειρία μας, εγγυώνται ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα. Η άνεσή σας είναι βασική προϋπόθεση και η θεραπεία αποσκοπεί στη συνολική βελτίωση της ποιότητας ζωής σας.

Ο Σωτήρης Βρεττός είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 2010 έγινε δεκτός στο University of Michigan, School of Dentistry, στις ΗΠΑ, για να παρακολουθήσει την 3ετή μεταπτυχιακή του εκπαίδευση, την οποία ολοκλήρωσε, λαμβάνοντας την ειδικότητα του προσθετολόγου, καθώς και το Master of Science από το τμήμα Biologic και Materials Sciences/Prosthodontics. Το 2013 έλαβε τον τίτλο του λέκτορα και εργάστηκε στο University of Michigan, διδάσκοντας κινητή και ακίνητη προσθετική.

Ο Σωτήρης Βρεττός έχει συμμετάσχει σε πλήθος διεθνών συνεδρίων, ενώ είναι και επιστημονικός συνεργάτης στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών.

Το ιατρείο μας μπορεί να εξυπηρετήσει όλες τις οδοντιατρικές σας ανάγκες. Μπορείτε να μας καλέσετε, καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.