ΟΜΗΡΟΣ Α.Ε. - Ταύρος
Άλλο - Ταύρος Ταύρος - Αττικής

Διεύθυνση: Πειραιώς 226 Εντός Ψυγεία Καλυψώ, 17778 Ταύρος Αττικής

Τηλέφωνο: +302103418883

Γεωγραφικό πλάτος: 23.694834099736013

Γεωγραφικό μήκος: 37.96622520965101

ΟΜΗΡΟΣ Α.Ε. - Ταύρος

Περιγραφή - ΟΜΗΡΟΣ Α.Ε. - Ταύρος Άλλο - Ταύρος Ταύρος - Αττικής

Ο ΟΜΗΡΟΣ ΑΕ είναι εταιρεία κατεψυγμένων προϊόντων στον Ταύρο. Η εταιρεία έχει καταφέρει να εισάγει προϊόντα από κάθε γωνιά του κόσμου, ώστε να καλύπτει τις ήδη υπάρχουσες, αλλά ταυτόχρονα και τις νέες γευστικές αναζητήσεις. Η εταιρεία δεσμεύεται για υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας προϊόντα, διαθέτοντας σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και καταρτισμένο προσωπικό.

Στον κατάλογο των προϊόντων της περιλαμβάνονται όλα τα είδη αλιευμάτων, όπως καλαμάρια, χταπόδια, γαρίδες, οστρακόδερμα και διαφόρων ειδών ψάρια. Η επεξεργασία αυτών συγκεκριμενοποιείται, όσον αφορά τη διαφοροποίηση στην όψη, αλλά και τη συσκευασία.

Πιο αναλυτικά, τα είδη προσφέρονται καθαρισμένα, ημικαθαρισμένα, φιλεταρισμένα, φετοποιημένα και συσκευάζονται ανάλογα, για τα καταστήματα ή τις εμπορικές εταιρείες του εξωτερικού και της εγχώριας αγοράς. Με αποθηκευτικούς χώρους - ψυγεία σε Αθήνα, Κατερίνη, καθώς και οργανωμένο δίκτυο διανομής, επιτυγχάνεται η ταχύτερη διακίνηση των προϊόντων και η αμεσότερη κάλυψη των αναγκών του καταναλωτικού κοινού.