ΠΕΑΚ DIESEL CENTER - Αιγάλεω
Άλλο - Αιγάλεω Αιγάλεω - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισού 57, 12241 Αιγάλεω Αττικής

Τηλέφωνο: +302103468902

Γεωγραφικό πλάτος: 23.686200711116605

Γεωγραφικό μήκος: 37.98853635931292

ΠΕΑΚ DIESEL CENTER - Αιγάλεω

Περιγραφή - ΠΕΑΚ DIESEL CENTER - Αιγάλεω Άλλο - Αιγάλεω Αιγάλεω - Αττικής

Το δοκιμαστήριο αντλιών ΠΕΑΚ DIESEL CENTER, με έδρα το Αιγάλεω, δραστηριοποιείται στο χώρο της επισκευής αντλιών πετρελαίου, μπεκ και τουρμπινών από το 1963, παρακολουθώντας την εξέλιξη της τεχνολογίας του diesel από τη μηχανική αντλία μέχρι τη σημερινή ηλεκτρονική της μορφή.

Με την εξειδίκευση και τον άρτιο εξοπλισμό μας, είμαστε σε θέση να σας βοηθήσουμε και να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα ανακύψει στο σύστημα τροφοδοσίας όλων των κατασκευαστών πετρελαιοκινητήρων.

Η ΠΕΑΚ ΕΠΕ είναι ο επαγγελματίας συνεργάτης σας στο service.

Το δοκιμαστήριο αντλιών ΠΕΑΚ DIESEL CENTER διαθέτει εξουσιοδοτημένο service αντλιών και μπεκ: Bosch, Zexel - Denso - LucaS, CAV - Delphi - Siemens - VDO - Stanadyne - GM & τουρμπινών: KKK - Holset - Schwitzer - Cat - IHI - Garrett - Mitsubishi και, φυσικά, κάλυψη εγγυήσεων για τις περιπτώσεις που πληρούνται οι όροι εγγυήσεων των παραπάνω εργοστασίων.

Παρέχονται διαγνωστικές συσκευές σύγχρονης τεχνολογίας (Bosch - Delphi / Lucas - Denso), καθώς και 8 δοκιμαστήρια αντλιών, με κορυφαία τα EPS 815 της Bosch και AVM 2 της Hartridge, με πλήρη εξοπλισμό για αντλίες: περιστροφικές VP, UIS (Unit Injector System), Common Rail & PLD.

Στεγάζεται σε ένα σύγχρονο κτιριακό συγκρότημα, πλήρως ανακαινισμένο, 1.500 τ.μ., με χώρους αναμονής πελατών - λογιστηρίου - εργαστηρίων - συνεργείου αυτοκινήτων κ.λπ., διαθέτοντας αποθήκη 500 τ.μ., με μεγάλη γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών και όλες τις μάρκες κινητήρες και τύπους diesel.

Διαθέτει αναλυτή καυσαερίων Bosch για έκδοση Κ.Ε.Κ., εκτεταμένο απόθεμα σε αντλίες ανακατασκευής και ηλεκτρολόγο στο χώρο για τον έλεγχο των ηλεκτρονικών συστημάτων του κινητήρα.

Κατέχει κορυφαία θέση στην αγορά σε έλεγχο συστημάτων και στην επισκευή εξαρτημάτων και το άρτια εξειδικευμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό του αποτελείται από 20 άτομα.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, πιστεύουμε ότι η συνεργασία με την ΠΕΑΚ θα μπορούσε να είναι χρήσιμη για τους πελάτες. Χάρη στην τεχνογνωσία μας, μπορούμε να καλύψουμε το κενό του Diesel Turbo Service, σ' ένα χώρο που απαιτείται πλήρης ενημέρωση, γνώση και εμπειρία, τρία στοιχεία που εμείς, σίγουρα, διαθέτουμε.

Είμαστε στη διάθεσή σας, για κάθε διευκρίνιση ή πληροφορία.