ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ - ΒΕΪΚΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙ - Γαλάτσι
Άλλο - Γαλάτσι Γαλάτσι - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Βεΐκου 39, 11146 Γαλάτσι Αττικής

Τηλέφωνο: +302130881217

Γεωγραφικό πλάτος: 23.754640717480896

Γεωγραφικό μήκος: 38.01645855332002

ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ - ΒΕΪΚΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙ - Γαλάτσι

Περιγραφή - ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ - ΒΕΪΚΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙ - Γαλάτσι Άλλο - Γαλάτσι Γαλάτσι - Αττικής

Το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ - ΒΕΪΚΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙ, με έδρα το Γαλάτσι, εξειδικεύεται στην προετοιμασία των μαθητών για τις πανελλαδικές εξετάσεις, στη διδασκαλία μαθημάτων και στη φροντιστηριακή μελέτη μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου.

Τα ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα, το 60λεπτο μάθημα, τα 55 βιβλία συγγραφέων καθηγητών μας, τα διαγωνίσματα προσομοίωσης πανελλαδικών εξετάσεων και, συνολικά, το σύστημα επιτυχίας που εφαρμόζουμε επιτυγχάνει υπερδιπλάσια ποσοστά επιτυχίας στις πανελλαδικές εξετάσεις από τον εθνικό μέσο όρο.

Παρέχονται τεστ και ημερίδες επαγγελματικού προσανατολισμού δωρεάν. Οι μαθητές μας και όλοι οι συμμετέχοντες στην εκπαιδευτική διαδικασία των φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ αξιολογούν κάθε χρόνο τους καθηγητές, τα βιβλία, την οργάνωση και το σύστημά μας.

Πραγματοποιούνται ενημερώσεις γονέων σε καθημερινή βάση (με προσωπικό κωδικό γονέα μέσω διαδικτύου), σε εβδομαδιαία βάση (με πρόγραμμα καθηγητών), σε μηνιαία (τηλεφωνική επικοινωνία υπεύθυνων τμημάτων), αλλά και ετήσια βάση (4 ημέρες γονέων).

Τα ΦΜΕ ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρέχουν ένα ιδανικό περιβάλλον επιτυχίας με 7 σημεία υπεροχής που συνιστούν τη μέθοδο εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ.

Παρέχονται τμήματα Δημοτικού - σχολικής μελέτης, τμήματα προτύπων - Γυμνασίου, μελέτη Γυμνασίου και ΕΠΑΛ.