ΜΠΑΤΣΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ - Χαλάνδρι
Άλλο - Χαλάνδρι Χαλάνδρι - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 296 Τρίγωνο Αγίας Βαρβάρας, 15232 Χαλάνδρι Αττικής

Τηλέφωνο: +302106825391

Γεωγραφικό πλάτος: 23.789690116256015

Γεωγραφικό μήκος: 38.022132427076194

ΜΠΑΤΣΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ - Χαλάνδρι

Περιγραφή - ΜΠΑΤΣΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ - Χαλάνδρι Άλλο - Χαλάνδρι Χαλάνδρι - Αττικής

Ο ΜΠΑΤΣΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ διατηρεί εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων Mercedes & Smart, στη Λεωφόρο Κηφισίας 296, στο Χαλάνδρι. Υπεύθυνος του συνεργείου είναι ο κύριος Μπατσούλης Βασίλειος.

Η πολυετής πορεία και εμπειρία στο χώρο του service των αυτοκινήτων μάς καθιστά απόλυτα αξιόπιστους. Χάρη στη γνώση και την εξειδίκευση του προσωπικού μας, προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, για τη συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου σας.

Το service του αυτοκινήτου είναι μια σοβαρή εργασία. Όλοι οι κατασκευαστές αυτοκινήτων δίνουν τεράστια σημασία στο service και αυτό γιατί παίζει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση του κινητήρα και των συστημάτων του αυτοκινήτου σε καλή κατάσταση.

Ο ηλεκτρονικός έλεγχος είναι απαραίτητος, γιατί με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να ελέγξουμε την καλή απόδοση των συστημάτων, αλλά και την απόδοση του κινητήρα μας. Επίσης, βοηθάει να εντοπίσουμε και να λύσουμε προβλήματα και βλάβες, που, σε άλλες περιπτώσεις, θα έπρεπε να δαπανήσουμε για αυτά αρκετό χρόνο σε δοκιμές και ελέγχους.

Η προετοιμασία για έλεγχο ΚΤΕΟ αποτελείται από μια σειρά προληπτικών ελέγχων και ρυθμίσεων στο όχημα, σκοπός των οποίων είναι η καλύτερη λειτουργία του οχήματος, όταν πρόκειται σύντομα να περάσει ΚΤΕΟ. Συμπεριλαμβάνονται έλεγχοι στους τροχούς, στα φρένα, στον κινητήρα, στα καυσαέρια, στο σύστημα οδήγησης και σε πολλά άλλα.