ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΩΡΟΘΕΑ - ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΙΕΥΤΙΚΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ - Ηράκλειο
Άλλο - Ηράκλειο Ηράκλειο - Αττικής

Διεύθυνση: Ηλέκτρας Αποστόλου 62 - 64 Αγία Τριάδα, 14122 Ηράκλειο Αττικής

Τηλέφωνο: +302102833008

Γεωγραφικό πλάτος: 23.76853809054904

Γεωγραφικό μήκος: 38.04945550236979

ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΩΡΟΘΕΑ - ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΙΕΥΤΙΚΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ - Ηράκλειο

Περιγραφή - ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΩΡΟΘΕΑ - ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΙΕΥΤΙΚΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ - Ηράκλειο Άλλο - Ηράκλειο Ηράκλειο - Αττικής

Η ιατρός γυναικολόγος - μαιευτήρας Ευθυμίου Δωροθέα σας υποδέχεται στο ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΩΡΟΘΕΑ - ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΙΕΥΤΙΚΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ, που βρίσκεται στο Ηράκλειο Αττικής, με στόχο να είναι φιλική, ζεστή και οικεία σε όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Παρέχει ολοκληρωμένες γυναικολογικές και μαιευτικές υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε γυναίκας, σε όλες τις φάσεις της ζωής της, με καθημερινή ιατρική υποστήριξη από άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό, 7 ημέρες την εβδομάδα, τόσο στο ιατρείο, όσο και τηλεφωνικά.

Παρέχει τις υπηρεσίες της, με τη βοήθεια των πιο σύγχρονων και εξειδικευμένων μηχανημάτων και, φυσικά, με γνώμονα την αγάπη της για το Λειτούργημα της Ιατρικής.

Η μαιευτήρας - χειρουργός γυναικολόγος Δωροθέα Ευθυμίου δίνει μεγάλη έμφαση στον προληπτικό γυναικολογικό έλεγχο, ο οποίος είναι πολύ σημαντικός για την υγεία και τη γονιμότητα της γυναίκας, με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη διάγνωση και θεραπεία, καθώς και στην ενημέρωση και καθοδήγηση για αποκλειστικό μητρικό θηλασμό, ο οποίος είναι δώρο ανεκτίμητης αξίας και, πάνω απ’ όλα, δικαίωμα κάθε βρέφους.