ΡΟΓΚΑΛΑΣ Α.Τ.Ε. - Πάτρα
Άλλο - Πάτρα Πάτρα - Αχαΐας

Διεύθυνση: Τερψιθέας 4 Τερψιθέα, 26442 Πάτρα Αχαΐας

Τηλέφωνο: +302610438225

Γεωγραφικό πλάτος: 21.740296256788618

Γεωγραφικό μήκος: 38.26713145444915

ΡΟΓΚΑΛΑΣ Α.Τ.Ε. - Πάτρα

Περιγραφή - ΡΟΓΚΑΛΑΣ Α.Τ.Ε. - Πάτρα Άλλο - Πάτρα Πάτρα - Αχαΐας

Η ΡΟΓΚΑΛΑΣ ΑΤΕ, στην Πάτρα, δραστηριοποιείται στους ανελκυστήρες (ασανσέρ). Αναλυτικότερα, η εταιρεία ειδικεύεται στη μελέτη, εγκατάσταση, αναβάθμιση, επισκευή και συντήρηση όλων των ειδών των ανελκυστήρων.

Είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι στο Νομό Αχαΐας, με έδρα την Πάτρα, της, παγκόσμια, γνωστής γερμανικής εταιρείας υδραυλικών ανελκυστήρων ALGI. Εκτός των υδραυλικών, διαθέτουμε ηλεκτροκίνητους (μηχανικούς) ανελκυστήρες, τελευταίας γενιάς ανελκυστήρες χωρίς μηχανοστάσιο (MRL), καθώς επίσης και ανελκυστήρες σκάλας με πλατφόρμα ή καρέκλα.

Η συνεχής ανοδική μας πορεία όλα αυτά τα χρόνια, καθώς επίσης και η εμπειρία των 35 χρόνων στον κλάδο αυτό, μας καθιστά μία από τις πρωτοπόρες εταιρείες στο είδος της, στην πόλη της Πάτρας και στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοδυτικής Ελλάδας.

Διαθέτουμε μεγάλη τεχνογνωσία, μετά από τη συνεχή συμμετοχή των στελεχών μας σε σεμινάρια στη Γερμανία, στην έδρα του οίκου ALGI, όσον αφορά στην εγκατάσταση, τεχνική υποστήριξη και συντήρηση, παντός τύπου, ανελκυστήρα. Ο εξοπλισμός και τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι όλα τελευταίας τεχνολογίας και πιστοποιημένα.

Η φιλοσοφία της εταιρείας μας βασίζεται στην άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη και στην άριστη παροχή υπηρεσιών, μετά την πώληση.