ΜΠΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ENDOUNIT - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Χριστιανουπόλεως 49 Λαμπρινή, 11142 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302102919690

Γεωγραφικό πλάτος: 23.749485458438134

Γεωγραφικό μήκος: 38.02489268030278

ΜΠΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ENDOUNIT - Αθήνα

Περιγραφή - ΜΠΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ENDOUNIT - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Στη γαστρεντερολογική - ενδοσκοπική μονάδα ΜΠΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ENDOUNIT, στην Αθήνα, με επικεφαλής το γαστρεντερολόγο Δημήτριο Μπάκο, το επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό αφιερώνει άπλετο χρόνο στην παροχή εξατομικευμένων θεραπειών των γαστρεντερικών διαταραχών. Όλοι, στο κέντρο, έχουν δεσμευτεί για την άριστη εξυπηρέτηση με επίκεντρο τον ασθενή και την εξατομικευμένη φροντίδα και είναι περήφανοι για την ανοιχτή και ειλικρινή επικοινωνία με τους ασθενείς τους, ενώ συνεργάζονται στενά μαζί τους, για να εξασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή υγεία και ευεξία τους.

Στη μονάδα Endounit διατίθεται μια πλήρης και ολοκληρωμένη γκάμα διαγνωστικών και θεραπευτικών γαστρεντερολογικών υπηρεσιών, όπως κολονοσκόπηση, ενδοσκόπηση ανωτέρου πεπτικού (οισοφαγοσκόπηση - γαστροσκόπηση - δωδεκαδακτυλοσκόπηση), ενδοσκοπική ανάστροφη χολαγγειοπαγκρεατογραφία, ενδοσκοπικός υπέρηχος, καθώς και βιντεοενδοσκόπηση με ασύρματη κάψουλα.

Επίσης, ο ιατρός πραγματοποιεί καυτηρίαση με ραδιοσυχνότητες του οισοφάγου Barrett, απολίνωση αιμορροΐδων με ελαστικούς δακτυλίους (θεραπεία αιμορροΐδων), pH-μετρία οισοφάγου, pH-μετρία - εμπέδηση οισοφάγου και μανομετρία οισοφάγου.

Ο ιατρός συμμετέχει στη συγγραφή πολλών άρθρων που αφορούν γαστρεντερολογικές παθήσεις, όπως: γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση (ΓΟΠΝ) και άσθμα, ασκίτης (τι είναι, τι τον προκαλεί, ποια τα συμπτώματα και η θεραπεία), σκωληκοειδίτιδα (η φλεγμονή της σκωληκοειδούς απόφυσης), σκωληκοειδίτιδα σε παιδιά.

Παράλληλα, ο ιατρός διαθέτει εξειδίκευση στο γαστρικό μπαλόνι και στη μη επεμβατική μέθοδο για απώλεια βάρους.