ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - Νίκαια
Άλλο - Νίκαια Νίκαια - Αττικής

Διεύθυνση: Καλλιπόλεως 29, 18454 Νίκαια Αττικής

Τηλέφωνο: +302104940498

Γεωγραφικό πλάτος: 23.65678672933337

Γεωγραφικό μήκος: 37.96871607154933

ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - Νίκαια

Περιγραφή - ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - Νίκαια Άλλο - Νίκαια Νίκαια - Αττικής

Η εταιρεία ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, με έδρα τη Νίκαια, με επαγγελματισμό και άριστη γνώση, αναλαμβάνει γύψινες διακοσμήσεις και κατασκευές εσωτερικών και εξωτερικών χώρων (γυψοσανίδες).

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει ανακαινίσεις, αναπαλαιώσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, με σύμμαχο την εμπειρία, έχοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα, καθώς σας δίνει χωροταξικά και οικονομικά οφέλη. Δίνουμε λύσεις στο χώρο σας για οποιαδήποτε ειδική κατασκευή, όπως τζάκια, σκάλες, χωρίσματα, ράφια κ.ά.

Ακολουθούμε συνεχώς τις σύγχρονες τάσεις και χρησιμοποιούμε εγγυημένα ποιοτικά υλικά, έχοντας ως κύριο μέλημά μας να σας ικανοποιήσουμε με ένα καλαίσθητο και λειτουργικό αποτέλεσμα στο χώρο σας.

Επίσης, δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των θερμομονώσεων και πραγματοποιούμε εσωτερικές και εξωτερικές θερμομονώσεις, με μέγιστα αποτελέσματα εξοικονόμησης ενέργειας.

Αναλαμβάνουμε τη δομική επέμβαση στο τζάκι σας, ώστε να κερδίζετε από αυτό το μέγιστο θερμικό και το, πλέον, καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Οι τιμές μας είναι οι πλέον ανταγωνιστικές στο χώρο των τεχνικών εργασιών και εγγυόμαστε το καλύτερο λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα για εσάς.