ΓΙΟΚΑΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ - FOR - LOG - Γέρακας
Άλλο - Γέρακας Γέρακας - Αττικής

Διεύθυνση: Κλεισθένους 232 Γαργηττός, 15344 Γέρακας Αττικής

Τηλέφωνο: +302106619164

Γεωγραφικό πλάτος: 23.852544654618573

Γεωγραφικό μήκος: 38.028753316373276

ΓΙΟΚΑΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ - FOR - LOG - Γέρακας

Περιγραφή - ΓΙΟΚΑΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ - FOR - LOG - Γέρακας Άλλο - Γέρακας Γέρακας - Αττικής

Η εταιρεία ΓΙΟΚΑΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ - FOR - LOG είναι ένα σύγχρονο λογιστικό γραφείο με έδρα το Γέρακα, το οποίο παρέχει λογιστικές, φοροτεχνικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε εταιρείες, ελεύθερους επαγγελματίες και ιδιώτες.

Η εταιρεία μας, χάρη στην εμπειρία και στην άριστη εξειδίκευση των στελεχών μας, στην ταχύτητα με την οποία ενεργούμε, στη σοβαρότητα και στην εχεμύθειά μας, σας εγγυάται αξιόπιστες λύσεις για την επιχείρησή σας, υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε σας ανάγκη.

Απευθυνόμαστε σε νομικά πρόσωπα (εταιρείες), επιχειρήσεις, ιδιώτες, αστικές εταιρείες, ΜΚΟ, σωματεία και ιδρύματα.

Προσφέρουμε ευέλικτη συνεργασία, σταθερότητα, αξιοπιστία, πάντα σε προσιτές τιμές.

Τα στελέχη μας, καθώς και το υπαλληλικό προσωπικό, είναι απόλυτα ενημερωμένα για τα τρέχοντα φορολογικά και ασφαλιστικά θέματα.

Επίσης, διεξάγονται σεμιναριακοί κύκλοι πρακτικής λογιστικής - πρακτικού γραφείου, για λογιστές που θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους στο λογιστικό σχέδιο ΕΛΠ και στις νέες νομοθεσίες, για φοιτητές και απόφοιτους ΑΕΙ, ΤΕΙ, καθώς και για σπουδαστές - απόφοιτους ΙΕΚ - ΕΠΑΛ. Παρέχεται βεβαίωση για εμπλουτισμό του βιογραφικού, αφού ο σεμιναριακός κύκλος ισούται με προϋπηρεσία ενός έτους σε λογιστικό γραφείο ή σε λογιστήριο εταιρείας, διότι λαμβάνει χώρα σε πραγματικό περιβάλλον.