ΑΣΤΙΡΟΠΟΥΛΟΥ - ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - Καλλιθέα
Άλλο - Καλλιθέα Καλλιθέα - Αττικής

Διεύθυνση: Σπάρτης 84 Λόφος Φιλαρέτου, 17673 Καλλιθέα Αττικής

Τηλέφωνο: +302109525700

Γεωγραφικό πλάτος: 23.697327111579625

Γεωγραφικό μήκος: 37.95240588047366

ΑΣΤΙΡΟΠΟΥΛΟΥ - ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - Καλλιθέα

Περιγραφή - ΑΣΤΙΡΟΠΟΥΛΟΥ - ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - Καλλιθέα Άλλο - Καλλιθέα Καλλιθέα - Αττικής

Στο γραφείο τελετών - κηδειών ΑΣΤΙΡΟΠΟΥΛΟΥ - ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, στην Καλλιθέα, έχουμε βοηθήσει δεκάδες οικογένειες να οργανώσουν απροσδόκητες τελετές & αποτεφρώσεις.

Εξάλλου, σύμφωνα με την εμπειρία μας, το τελευταίο πράγμα που μπορεί να σκεφτεί κάποιος που πενθεί είναι η φροντίδα των λεπτομερειών μιας τελετής. Επιτρέψτε μας να σας υποστηρίξουμε τη συγκεκριμένη στιγμή και να σας βοηθήσουμε, με την εμπειρία και τη δημιουργικότητά μας, να τιμήσετε, όπως αρμόζει, τον αγαπημένο σας άνθρωπο.

Βασική μας αρχή είναι ο σεβασμός προς την οικογένεια του εκλιπόντος προσώπου και η διακριτική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Το εξειδικευμένο προσωπικό της επιχείρησης διέπεται από απόλυτη υπευθυνότητα και ακεραιότητα. Έτσι, αναλαμβάνουμε επικήδειες τελετές, μνημόσυνα, εκταφές, επαναπατρισμούς σορών, αποτεφρώσεις, στολισμούς και κατασκευή μνημείων.

Στο κεντρικό μας γραφείο σας παρέχουμε ειδικό χώρο, στον οποίο μπορούμε να οργανώσουμε οποιαδήποτε τελετή, καλύπτοντας κάθε ανάγκη και ιδιαίτερη απαίτηση. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμβουλή, χωρίς καμία υποχρέωση από την πλευρά σας.