ΜΟΥΣΤΑΚΑ Ε. - ΣΙΔΕΡΗ Π. - ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ - Κηφισιά
Άλλο - Κηφισιά Κηφισιά - Αττικής

Διεύθυνση: Αγίου Τρύφωνος 47, 14562 Κηφισιά Αττικής

Τηλέφωνο: +306944360315

Γεωγραφικό πλάτος: 23.816144093761498

Γεωγραφικό μήκος: 38.06814191440974

ΜΟΥΣΤΑΚΑ Ε. - ΣΙΔΕΡΗ Π. - ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ - Κηφισιά

Περιγραφή - ΜΟΥΣΤΑΚΑ Ε. - ΣΙΔΕΡΗ Π. - ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ - Κηφισιά Άλλο - Κηφισιά Κηφισιά - Αττικής

Το γραφείο τελετών - κηδειών 'Μουστάκα Ε - Σιδέρη Π - Αναγνωστόπουλος Αναστάσιος' βρίσκεται στην Κηφισιά και προσφέρει αδιάλειπτα τις υπηρεσίες του, 24 ώρες την ημέρα, τα τελευταία 20 χρόνια, τόσο για την Ελλάδα, όσο και για το εξωτερικό.

Ο υπεύθυνος του γραφείου, κύριος Αναγνωστόπουλος Αναστάσιος, βρίσκεται δίπλα στην οικογένεια και στους συγγενείς σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, πάντα με διακριτικότητα, ευθύνη και σεβασμό.

Με απόλυτη συνέπεια, αναλαμβάνει τις τελετές κηδείας, τα μνημόσυνα, τον επαναπατρισμό σορών και τις διαδικασίες καύσης νεκρών - αποτέφρωσης, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της οικογένειας και του εκλιπόντος, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Η καύση πραγματοποιείται στο κρεματόριο της Σόφιας στη Βουλγαρία, όπου διατίθεται η απαραίτητη υποδομή (κλίβανος αποτέφρωσης), καθώς αποτελεί την πιο συμφέρουσα επιλογή, όσον αφορά στην απόσταση και στο κόστος, ενώ, όσον αφορά στον επαναπατρισμό σορού, αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την ομαλή διεξαγωγή.

Το γραφείο στέκεται δίπλα σας, με υπευθυνότητα, και ανταποκρίνεται άμεσα και με επαγγελματισμό στις επιθυμίες της οικογένειας.