ΑΒΟΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - Πειραιάς
Άλλο - Πειραιάς Πειραιάς - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου Β΄ (Λεωφόρος Δημοκρατίας) 8 & Βούλγαρη Ζέα, 18534 Πειραιάς Αττικής

Τηλέφωνο: +302104130589

Γεωγραφικό πλάτος: 23.65090773356246

Γεωγραφικό μήκος: 37.940776857836475

ΑΒΟΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - Πειραιάς

Περιγραφή - ΑΒΟΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - Πειραιάς Άλλο - Πειραιάς Πειραιάς - Αττικής

Ο ιατρός χειρουργός ΩΡΛ - ωτορινολαρυγγολόγος παίδων & ενηλίκων Αβούρης Ιωάννης είναι επιμελητής ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Metropolitan και διατηρεί ιατρείο στον Πειραιά. Ασχολείται με την ενδοσκοπική χειρουργική ρινός και τη χειρουργική αντιμετώπιση ροχαλητού - υπνικής άπνοιας.

Στο ιατρείο υπάρχει ακοολογικό εργαστήριο που παρέχει πλήρη ακοολογικό έλεγχο σε ακοολογικό θάλαμο, όπως: ακοομετρία, τυμπανομετρία, ηχητικά αντανακλαστικά και έλεγχο ευσταχιανής σάλπιγγας.

Διατίθεται ενδοσκοπικό εργαστήριο με ψηφιακή επεξεργασία και καταγραφή ενδοσκόπησης ρινός και ρινοφάρυγγα, ενδοσκόπησης λάρυγγος με άκαμπτο & εύκαμπτο ενδοσκόπιο και ενδοσκόπησης ώτων.

Παρέχεται υπερηχογραφικός έλεγχος παραρρινίων (ιγμορείων και μετωπιαίων κόλπων) χωρίς ακτινοβολία, κατάλληλος για εγκύους και παιδιά, και μικροσκόπιο εξεταστικό.

Επίσης, διατίθεται μηχάνημα ραδιοσυχνοτήτων (RF) για καυτηριασμό ρινός και άλλες μικροεπεμβάσεις (π.χ. αφαίρεση θηλωμάτων) και μηχάνημα με ταυτόχρονη πλύση και αναρρόφηση για καθαρισμό ώτων. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα ωτονευρολογικού ελέγχου (ηλεκτρονυσταγμογράφημα - προκλητά ακουστικά δυναμικά) στο Νοσοκομείο Metropolitan.