ΑΚΡΩΤΗΡΙ - Βαμβακόπουλο
Άλλο - Βαμβακόπουλο Βαμβακόπουλο - Χανίων

Διεύθυνση: Δημοκρατίας 4, 73500 Βαμβακόπουλο Χανίων

Τηλέφωνο: +302821093439

Γεωγραφικό πλάτος: 23.987273990888504

Γεωγραφικό μήκος: 35.49778286519263

ΑΚΡΩΤΗΡΙ - Βαμβακόπουλο

Περιγραφή - ΑΚΡΩΤΗΡΙ - Βαμβακόπουλο Άλλο - Βαμβακόπουλο Βαμβακόπουλο - Χανίων

Η μεταφορική ΑΚΡΩΤΗΡΙ ιδρύθηκε το 1981, εδρεύει στο Βαμβακόπουλο Χανίων και έχει αδιατάρακτη πορεία στις Μετακομίσεις - Μεταφορές.

Αναλαμβάνουμε μετακόμιση οικιακών & επαγγελματικών χώρων, μετακομίσεις για Αθήνα - Θεσσαλονίκη, μετακομίσεις προς λοιπές πόλεις στην Ελλάδα και μετακομίσεις προς το εξωτερικό. Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε να μεταφέρουμε οικοσκευές από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και λοιπές πόλεις στην Ελλάδα, για Κρήτη.

Παρέχουμε συσκευασία, αποθήκευση αντικειμένων και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση συσκευασίας, καθώς υπάρχει η δυνατότητα αποθήκευσης μέρους ή συνόλου προσωπικών αντικειμένων σπιτιού.

Όσον αφορά τη μετακόμισή σας, αναλαμβάνουμε τη φόρτωση - εκφόρτωση μέρους ή συνόλου οικοσκευής, με χρήση ανυψωτικού μηχανήματος, και παρέχουμε δωρεάν εκτίμηση στο χώρο σας και δωρεάν συμβουλές πριν το πακετάρισμα.

Στον τομέα των φορτώσεων, κάνουμε μεταφορές για Αθήνα καθημερινά, διανομή Door to Door προς Αθήνα, με καθημερινή ανταπόκριση και με 24ωρη παράδοση, καθώς και φορτώσεις για Θεσσαλονίκη και κύριες πόλεις της Ελλάδας.

Στον τομέα παραλαβών, παραλαμβάνουμε, καθημερινά, εμπορεύματα από Αθήνα και 4 φορές την εβδομάδα από Θεσσαλονίκη με απευθείας δρομολόγια.

Όσον αφορά τις προωθήσεις, κάνουμε σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας (Λάρισα - Πάτρα - Τρίκαλα κ.τ.λ.), σε συνεργασία με πρακτορεία, καθώς και αποστέλλουμε διεθνώς σε Αμερική - Καναδά - Αυστραλία - Ευρώπη - Κύπρο - Ανατολικές Χώρες. Αναλαμβάνουμε, τέλος, φορτώσεις δεμάτων με αντικαταβολή για Αθήνα και Θεσσαλονίκη.