ΦΡΑΓΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - Χίος
Άλλο - Χίος Χίος - Χίου

Διεύθυνση: Χαλκειός, 82100 Χίος Χίου

Τηλέφωνο: +302271078488

Γεωγραφικό πλάτος: 26.13482528458541

Γεωγραφικό μήκος: 38.37214104972921

ΦΡΑΓΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - Χίος

Περιγραφή - ΦΡΑΓΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - Χίος Άλλο - Χίος Χίος - Χίου

Η εταιρεία ΦΡΑΓΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ έχει έπιπλα και βρίσκεται στο νησί της Χίου. Οι καλύτερες επιλογές επίπλων στο Βόρειο Αιγαίο, στη Λέσβο (Μυτιλήνη) και στη Χίο.

Η αρμονία στο δικό μας χώρο μάς γαληνεύει από το στρες, μας ξεκουράζει, μας προσφέρει άνεση, χαρούμενη και δημιουργική διάθεση. Το πάθος μας για αρμονία μάς ωθεί να σας προσφέρουμε ό,τι χρειάζεστε για τη δημιουργία της.

Θα βρείτε άπειρες επιλογές σε έπιπλα, υφάσματα, κρεβάτια, φωτιστικά, κουρτίνες, χαλιά, που οι έμπειροι διακοσμητές μας και το εξυπηρετικό και ικανότατο προσωπικό μας θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε και να συνδυάσετε, σύμφωνα με τα όνειρά σας ή και να τα προσαρμόσετε στους χώρους σας, χάρη στο ξυλουργικό μας εργαστήριο.

Η μακρόχρονη παρουσία μας στον κλάδο του επίπλου μάς καθιστά άριστους γνώστες του αντικειμένου. Χάρη στο εξειδικευμένο ξυλουργικό μας εργαστήριο, έχουμε τη δυνατότητα της απόλυτης εφαρμογής / τροποποίησης των επίπλων, για να προσαρμόζονται στις ανάγκες του χώρου σας.

Τα 11 ιδιόκτητα φορτηγά μας, μάς παρέχουν την ευελιξία να είμαστε άμεσοι στις παραδόσεις μας σε όλη την Ελλάδα, ενώ οι ειδικά διαμορφωμένοι θάλαμοι μάς εξασφαλίζουν παραδόσεις, χωρίς φθορές.

Το κατάστημά μας, στο Χαλκειός της Χίου, βρίσκεται στην είσοδο του χωριού, πάνω από το γήπεδο. Εκεί, μπορείτε να βρείτε την πιο ολοκληρωμένη επίπλωση για ένα πραγματικά όμορφο και λειτουργικό χώρο. Πιο συγκεκριμένα, έχει έπιπλα όλων των ειδών, χαλιά, φωτιστικά, καθώς και έπιπλα εξοχής, ενώ διαθέτει και έναν όροφο με εμπόρευμα stock.