ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - Άγιοι Ανάργυροι
Άλλο - Άγιοι Ανάργυροι Άγιοι Ανάργυροι - Αττικής

Διεύθυνση: Βενιζέλου Σοφοκλή 93, 13561 Άγιοι Ανάργυροι Αττικής

Τηλέφωνο: +306977171575

Γεωγραφικό πλάτος: 23.72240390421965

Γεωγραφικό μήκος: 38.02761681814111

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - Άγιοι Ανάργυροι

Περιγραφή - ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - Άγιοι Ανάργυροι Άλλο - Άγιοι Ανάργυροι Άγιοι Ανάργυροι - Αττικής

Ο Ψυχολόγος ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, από το 2011, διατηρεί γραφείο στους Αγίους Αναργύρους, ενώ απέκτησε πτυχίο Ψυχολογίας από το Πάντειο Πανεπιστήμιο το 2008.

Ολοκλήρωσε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Κλινική Ψυχολογίαστο University of Indianapolis, USA. Έχει ολοκληρώσει μετεκπαιδευτικό κύκλο σεμιναρίων στην κλινική ψυχοπαθολογία στο Αιγινήτειο. Ειδικεύτηκε στην αξιολόγηση ψυχολογικών δοκιμασιών στο 251 ΓΝΑ. Παρακολούθησε σεμινάρια για τη γνωστική συμπεριφοριστική προσέγγιση σε προβλήματα άγχους και κατάθλιψης. Έχει εκπαιδευτεί στην αντιμετώπιση και θεραπεία ζητημάτων σεξουαλικότητας στο Ινστιτούτο Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας.

Πραγματοποίησε την πρακτική του στο Γενικό Νοσοκομείο Αγία Όλγα και στο Νοσοκομείο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Συμμετείχε στην αξιολόγηση και αντιμετώπιση περιστατικών άγχους, μετατραυματικού στρες και αυτοκτονικού ιδεασμού στο 106 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και κατέχει την υπ. αριθμόν 4902/ 08 άδειας ασκήσεως επαγγέλματος.

Από 2008 είναι τακτικό μέλος στον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων, ενώ ασκεί το επάγγελμα σύμφωνα με τους Κώδικες Δεοντολογίας Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (Σ.Ε.Ψ.).

Είναι, επίσης, εξωτερικός συνεργάτης του Αμερικάνικου Συλλόγου Ψυχολόγων.

Έχει ασχοληθεί με ατομική ψυχοθεραπεία ενηλίκων και εφήβων,αντιμετώπιση και παρέμβαση σε κρίσεις, ενώ συμμετέχει σε συνέδρια, σεμινάρια και ημερίδες. Έχει εκπαιδευτεί και εκπαιδεύσει, μέσω ημερίδων και βιωματικών εργαστηρίων, γονείς, εκπαιδευτικούς και ειδικούς ψυχικής υγείας στο φαινόμενο της βίας και του σχολικού εκφοβισμού (bullying).

Ο κύριος Αντωνόπουλος έχει βραβευτεί από το Δήμο Αναργύρων - Καματερού για την οργάνωση βιωματικών εργαστηρίων ενηλίκων. Ακόμη, υπάρχει δυνατότητα παροχής ψυχοθεραπευτικών συνεδριών εξ αποστάσεως (Skype).