ΦΩΤΙΑΔΗΣ - FOBITEC - Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης
Άλλο - Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης - Θεσσαλονίκης

Διεύθυνση: ΒΙ. ΠΕ. Σίνδου Δ.Α. 9, 57400 Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκης

Τηλέφωνο: +302310795686

Γεωγραφικό πλάτος: 22.799581237970663

Γεωγραφικό μήκος: 40.687513142620645

ΦΩΤΙΑΔΗΣ - FOBITEC - Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης

Περιγραφή - ΦΩΤΙΑΔΗΣ - FOBITEC - Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης Άλλο - Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης - Θεσσαλονίκης

Από το 1974, η εταιρεία ΦΩΤΙΑΔΗΣ - FOBITEC, με έδρα τη Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης, κατασκευάζει όλα τα είδη από ζυγαριές και πλάστιγγες και ζυγιστικά μηχανημάτα. Όλα τα προϊόντα ξεχωρίζουν για το λεπτομερή σχεδιασμό, την άριστη ποιότητα κατασκευής, την ακρίβεια και την αντοχή τους.

Σε ιδιόκτητο χώρο 4.000 τ.μ., στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, στεγάζονται οι διοικητικές και τεχνικές υπηρεσίες, η γραμμή παραγωγής των ζυγιστικών μηχανών, το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης, η αποθήκη και ο εκθεσιακός χώρος.

Σήμερα, η εταιρεία κατασκευάζει όλων των ειδών τις ζυγαριές, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, και εξυπηρετεί όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Κατασκευάζει επιτραπέζιες, ηλεκτρονικές και ψηφιακές ζυγαριές ακριβείας. Επιπλέον, κατασκευάζει ηλεκτρονικές και μηχανικές πλάστιγγες, ζωοπλάστιγγες, ενσακιστικά και γερανοζυγούς.

Διαθέτει, επίσης, επιτραπέζιους και κρεμαστούς ζυγούς, αλλά και βιομηχανικούς ζυγούς δαπέδου, οι οποίοι είναι χαλύβδινοι και ανοξείδωτοι.

Τέλος, η εταιρεία διαθέτει όλα τα απαραίτητα ηλεκτρονικά εξαρτήματα, όπως ενδείκτες και δυναμοκυψέλες, μεταφορικές ταινίες και μηχανήματα περιτύλιξης παλέτας.