ΒΙΟΧΑΛ ΑΡΑΠΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΕΠΕ - Ίλιον (ή Νέα Λιόσια)
Άλλο - Ίλιον (ή Νέα Λιόσια) Ίλιον (ή Νέα Λιόσια) - Αττικής

Διεύθυνση: Κωνσταντοπούλου Ηρώς 5 Άγιος Φανούριος, 13122 Ίλιον (ή Νέα Λιόσια) Αττικής

Τηλέφωνο: +302105780887

Γεωγραφικό πλάτος: 23.71117743039924

Γεωγραφικό μήκος: 38.01975766321385

ΒΙΟΧΑΛ ΑΡΑΠΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΕΠΕ - Ίλιον (ή Νέα Λιόσια)

Περιγραφή - ΒΙΟΧΑΛ ΑΡΑΠΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΕΠΕ - Ίλιον (ή Νέα Λιόσια) Άλλο - Ίλιον (ή Νέα Λιόσια) Ίλιον (ή Νέα Λιόσια) - Αττικής

Η εταιρεία ΒΙΟΧΑΛ ΑΡΑΠΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΕΠΕ έχει την έδρα της στο Ίλιον και δραστηριοποιείται στα είδη συσκευασίας και, συγκεκριμένα, στο χώρο της επεξεργασίας αλουμινόχαρτου, μεμβράνης τροφίμων και αντικολλητικού χαρτιού ψησίματος.

Ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1981 και το 1992 επέκτεινε τις δραστηριότητές της στην παραγωγή χαρτικών ειδών tissue επαγγελματικής και οικιακής χρήσης, όπως: χαρτοπετσέτες, χαρτομάντιλα, χαρτιά υγείας, χαρτιά κουζίνας, είδη καθαρισμού κ.ά. Πολύ σύντομα, άρχισε να ασχολείται με την εισαγωγή, συσκευασία και εμπορία σκευών αλουμινίου μίας χρήσης και πλαστικών σκευών Pet. Σήμερα, η ΒΙΟΧΑΛ ΑΡΑΠΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΕΠΕ είναι πλέον μία καταξιωμένη εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της επεξεργασίας αλουμινόχαρτου, μεμβράνης τροφίμων και αντικολλητικού χαρτιού ψησίματος.

Τα προϊόντα της ΒΙΟΧΑΛ ΑΡΑΠΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΕΠΕ κυκλοφορούν στην αγορά με τις εμπορικές ονομασίες: Primo foil, Venus foil, Alu forms, Evita, Vanda, Family, Sunny, Mild Soft, Tifany, Roseta, Nova.

Η ΒΙΟΧΑΛ ΑΡΑΠΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΕΠΕ παράγει και διαθέτει τα προϊόντα της σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό με τη συνεργασία αντιπροσώπων και ειδικών συνεργατών. Όλες οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται είναι εφοδιασμένες με πιστοποιητικά καταλληλότητας για χρήση σε τρόφιμα, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις της Ε.Ε.

Επικοινωνήστε με την εταιρεία ΒΙΟΧΑΛ ΑΡΑΠΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΕΠΕ, που εδρεύει στο Ίλιον, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που παράγει και εμπορεύεται.