ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΔΙΟΥ - ΠΟΔΙΑΤΡΙΚΟ ΠΟΔΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Σόλωνος 100 Εξάρχεια, 10680 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302103610100

Γεωγραφικό πλάτος: 23.73496201033546

Γεωγραφικό μήκος: 37.98279798253269

ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΔΙΟΥ - ΠΟΔΙΑΤΡΙΚΟ ΠΟΔΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ - Αθήνα

Περιγραφή - ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΔΙΟΥ - ΠΟΔΙΑΤΡΙΚΟ ΠΟΔΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Το 'ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΔΙΟΥ - ΠΟΔΙΑΤΡΙΚΟ ΠΟΔΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ' ξεκίνησε την πορεία του στο χώρο της ποδοθεραπείας - περιποίησης ποδιών πριν από 34 χρόνια, αποτελεί ένα από τα πιο αξιόπιστα ποδολογικά κέντρα της χώρας μας και βρίσκεται στην Αθήνα.

Με επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα, στη δυναμική πορεία εξέλιξής του, παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στα κάτω άκρα. Το έμπειρο προσωπικό του, αποτελούμενο από ποδιάτρους - ποδολόγους, αλλά και ιατρούς συναφών ειδικοτήτων (ορθοπεδικό, αγγειοχειρουργό, ενδοκρινολόγο - διαβητολόγο), εξειδικεύεται στην αντιμετώπιση των πιο δύσκολων παθήσεων των κάτω άκρων.

Έχοντας αντιμετωπίσει, επιτυχώς, περισσότερα από 30.000 περιστατικά, δεσμεύεται να υπηρετεί το χώρο της ποδιατρικής - ποδολογίας με σεβασμό, εισάγοντας νέες υπηρεσίες - προϊόντα, για την αποτελεσματικότερη και πλήρως ανώδυνη θεραπεία ποδολογικών προβλημάτων των ασθενών του.

Το κέντρο διαθέτει τμήμα ποδιατρικής - ποδολογίας, τμήμα ιατρικών υπηρεσιών και τμήμα κατασκευής ορθωτικών πελμάτων.

Ο στόχος μας

Το 'Κέντρο Ποδιού', εντείνοντας διαρκώς τις προσπάθειες για συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, συνδυάζοντας τη γνώση και την κατάρτιση του προσωπικού του με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, φιλοδοξεί να προσφέρει, πάντα, αριστες υπηρεσίες στο χώρο της ποδολογίας!