ΛΥΜΠΕΡΗΣ SERVICE - Νέα Ιωνία
Άλλο - Νέα Ιωνία Νέα Ιωνία - Αττικής

Διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου 4 Ελευθερούπολη, 14231 Νέα Ιωνία Αττικής

Τηλέφωνο: +302102796031

Γεωγραφικό πλάτος: 23.756567544061753

Γεωγραφικό μήκος: 38.04354599015998

ΛΥΜΠΕΡΗΣ SERVICE - Νέα Ιωνία

Περιγραφή - ΛΥΜΠΕΡΗΣ SERVICE - Νέα Ιωνία Άλλο - Νέα Ιωνία Νέα Ιωνία - Αττικής

Το κατάστημα ΛΥΜΠΕΡΗΣ SERVICE, με έδρα τη Νέα Ιωνία, είναι εξουσιοδοτημένο κέντρο για τις επισκευές ηλεκτρικών συσκευών, όπως: ατμοσίδερα, πρέσες, ραπτομηχανές, καφετιέρες, ηλεκτρικά μάτια, τοστιέρες και ψηστιέρες.

Επίσης, επισκευάζουμε φούρνους μικροκυμάτων, κουρευτικές - αποτριχωτικές μηχανές, σεσουάρ, φριτέζες, πολυμίξερ, ηλεκτρικές σκούπες, σκουπάκια, θερμαντικά, αφυγραντήρες, ιονιστές, ατμοκαθαριστές και χύτρες ταχύτητος.

Παράλληλα, αναλαμβάνουμε δωρεάν τον έλεγχο και παρέχουμε μόνο αυθεντικά ανταλλακτικά, σύμφωνα με τον τύπο της συσκευής σας. Στο κατάστημά μας μπορείτε να αγοράσετε γνήσια αξεσουάρ και ανταλλακτικά για όλες τις μικροσυσκευές και τις λευκές συσκευές, όπως αξεσουάρ και σακούλες για ηλεκτρικές σκούπες, ανταλλακτικά ραπτομηχανών και ανταλλακτικά για χύτρες ταχύτητος.

Ακόμη, σε εμάς μπορείτε να βρείτε φίλτρα νερού, απορροφητήρες, ατμοσυστήματα, ιονιστές και φριτέζες, καθώς και τηλεκοντρόλ για τηλεοράσεις και air condition, σιδερώστρες και καθαριστικά λευκών συσκευών.

Διαθέτουμε και προϊόντα φροντίδας σπιτιού, όπως κανάτες για καφετιέρες, αξεσουάρ για κουρευτικές, ξυριστικές και αποτριχωτικές μηχανές, ανταλλακτικά και αξεσουάρ για πολυμίξερ.

Τέλος, διαθέτουμε και δορυφορικά συστήματα, αποκωδικοποιητές, λάμπες, LED, ηλεκτρολογικό εξοπλισμό και ηλεκτρικές οικιακές μικροσυσκευές.

Εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα