ΣΕΡΚΟ ΑΡΑΡΑΤ - Δάφνη
Άλλο - Δάφνη Δάφνη - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 255, 17237 Δάφνη Αττικής

Τηλέφωνο: +302109717778

Γεωγραφικό πλάτος: 23.738706266327373

Γεωγραφικό μήκος: 37.94805267103378

ΣΕΡΚΟ ΑΡΑΡΑΤ - Δάφνη

Περιγραφή - ΣΕΡΚΟ ΑΡΑΡΑΤ - Δάφνη Άλλο - Δάφνη Δάφνη - Αττικής

Η εταιρεία ΣΕΡΚΟ ΑΡΑΡΑΤ ιδρύθηκε το 1948 και δραστηριοποιείται στο χώρο του Εξοπλισμού Εστιατορίων και Ζαχαροπλαστείων, με έδρα τη Δάφνη. Πρωτοπόρος στην κατασκευή των πρώτων ξύλινων ψυγείων πάγου στην Ελλάδα, όπου κατασκευάζονταν σε 2 τύπους για οικιακή και για επαγγελματική χρήση. Με την πάροδο των χρόνων, επεκτάθηκε στην κατασκευή των ηλεκτρικών επαγγελματικών ψυγείων και, κατ' επέκταση, στο γενικό εξοπλισμό των καταστημάτων.

Σήμερα, πλέον η εταιρεία SERKO ARARAT ειδικεύεται στη μελέτη, στο σχεδιασμό, στην οργάνωση και στην κατασκευή όλων των επαγγελματικών χώρων, όπως: αρτοποιείων, ζαχαροπλαστείων, καφετέριων, εστιατορίων, όπως επίσης και ξενοδοχείων, ψητοπωλείων, κρεοπωλείων κ.ά.

Η SERKO ARARAT κατασκευάζει όλων των ειδών τα επαγγελματικά ψυγεία, καθώς και όλες τις ανοξείδωτες κατασκευές, οι οποίες διαμορφώνονται σε ειδικές διαστάσεις, σύμφωνα με τη μελέτη και τις ανάγκες του χώρου σας. Διαθέτει οργανωμένο τμήμα σχεδιασμού με τη βοήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών για ολοκληρωμένες μελέτες έργων σχετικά με τον πλήρη εξοπλισμό των καταστημάτων.

Αναλαμβάνει τη μεταφορά, την τοποθέτηση και την υποστήριξη όλων των προϊόντων της. Διαθέτει παρακαταθήκη ανταλλακτικών και εξαρτημάτων, με σκοπό να καλύπτει κάθε ανάγκη οποιουδήποτε, τυχόν, τεχνικού προβλήματος. Επιπλέον, εξουσιοδοτημένοι τεχνίτες εξυπηρετούν πανελλαδικά και παρέχουν κάθε τεχνική υποστήριξη στους πελάτες της.