ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. - Ίλιον (ή Νέα Λιόσια)
Άλλο - Ίλιον (ή Νέα Λιόσια) Ίλιον (ή Νέα Λιόσια) - Αττικής

Διεύθυνση: Γαλερίου 30 Παλατιανή, 13121 Ίλιον (ή Νέα Λιόσια) Αττικής

Τηλέφωνο: +302105748528

Γεωγραφικό πλάτος: 23.69564578001992

Γεωγραφικό μήκος: 38.02604546809425

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. - Ίλιον (ή Νέα Λιόσια)

Περιγραφή - ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. - Ίλιον (ή Νέα Λιόσια) Άλλο - Ίλιον (ή Νέα Λιόσια) Ίλιον (ή Νέα Λιόσια) - Αττικής

Η εταιρεία ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ, που εδρεύει στο Ίλιον (Νέα Λιόσια), δραστηριοποιείται στο χώρο του αρχιτεκτονικού, βιομηχανικού και καλλιτεχνικού γυαλιού και των τζαμιών - κρυστάλλων από το 1978, με συνεργασίες σε όλη την Ελλάδα και με μερικές από τις μεγαλύτερες τεχνικές εταιρείες. Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό της παρέχει τεχνογνωσία και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, για να καλύψει μεγαλύτερο φάσμα αναγκών, τόσο στην κατασκευή, όσο και στην τοποθέτηση υαλοπινάκων.

Όλα τα προϊόντα και υλικά που χρησιμοποιούνται είναι πιστοποιημένα και φέρουν τη σήμανση CE, ενώ οι υπηρεσίες που παρέχονται είναι εναρμονισμένες σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Το έτος 2003 η εταιρεία μεταφέρθηκε σε δικές της ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, που της επέτρεψαν να διευρύνει τις δραστηριότητές της και να παρέχει παραδοσιακές τεχνικές, σε συνδυασμό με καινοτόμες μεθόδους παραγωγής πρωτοποριακών προϊόντων, ώστε οι πελάτες της να περιμένουν, αλλά και να λαμβάνουν τις καλύτερες υπηρεσίες και την καλύτερη εξυπηρέτηση. Κάθε έργο που αναλαμβάνει η εταιρεία αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα και υψηλό αίσθημα ευθύνης.