ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ - Νέα Ερυθραία
Άλλο - Νέα Ερυθραία Νέα Ερυθραία - Αττικής

Διεύθυνση: Καποδιστρίου 10 Ευαγγελίστρια, 14671 Νέα Ερυθραία Αττικής

Τηλέφωνο: +302106251496

Γεωγραφικό πλάτος: 23.82126362119554

Γεωγραφικό μήκος: 38.091249416857785

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ - Νέα Ερυθραία

Περιγραφή - ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ - Νέα Ερυθραία Άλλο - Νέα Ερυθραία Νέα Ερυθραία - Αττικής

Ο Αλεξόπουλος Γρηγόριος είναι ιατρός ΩΡΛ - Ωτορινολαρυγγολόγος στη Νέα Ερυθραία, με πολύχρονη πείρα και συμμετοχή σε πολλά ωτορινολαρυγγολογικά συνέδρια εσωτερικού και εξωτερικού, ως σύνεδρος και ενεργά με εργασίες.

Είναι μέλος της Πανελλήνιας Εταιρείας Ω.Ρ.Λ. Χειρουργικής Κεφαλής - Τραχήλου, της Ευρωπαϊκής Ρινολογικής Εταιρείας και εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. στη Βαλκανική Εταιρεία Στρατιωτικής Ιατρικής.

Είναι Τέως Διευθυντής ΩΡΛ Ιατρείου ΕΛ.ΑΣ. και συνεργάτης των κλινικών: ΑΘΗΝΑΪΚΗ, ΜΗΤΕΡΑ, ΥΓΕΙΑ.

Αναλαμβάνει πλήρη κλινική εξέταση, ενδοσκόπηση λάρυγγος - ρινοφάρυγγος - ρινός, ωτομικροσκόπηση, τονική ακοομετρία και τυμπανομετρία - τυμπανόγραμμα.

Είναι ειδικός στον προσδιορισμό αντανακλαστικών αναβολέα, ηλεκτρονυσταγμογραφία (έλεγχο λαβυρίνθου) και παρέχει φορητή γεννήτρια ήχων για screening ακοής σε παιδιά.

Παρέχει σύστημα ενδοσκοπίων και βιντεοσκόπησης για διαγνωστική παθήσεων ώτων - ρινός - λάρυγγος - υποφάρυγγος και η εξέταση γίνεται με ειδικό μηχάνημα υπερήχων τύπου Β, πολύ χρήσιμη στην παρακολούθηση των ιγμορίτιδων, αλλά και ασφαλής σε περιπτώσεις εγκυμοσύνης (όπου απαγορεύεται η ακτινογραφία) και στα παιδιά για να αποφεύγονται οι πολλές επαναλαμβανόμενες ακτινογραφίες.

Με τη χειρουργική συσκευή υπερήχων, πετυχαίνουμε άριστα αποτελέσματα σε πολλές παθήσεις, όπως: δυσχέρεια ρινικής αναπνοής από αλλεργική ρινίτιδα, αγγειοκινητική ρινίτιδα (υπερτροφία κάτω ρινικών κογχών), ροχαλητό και ρινορραγίες.

Επίσης, με τη χειρουργική συσκευή αντιμετωπίζονται προβλήματα, όπως οι πολύποδες ρινός, οι συμφύσεις ρινικού διαφράγματος, ο χαλινός γλώσσας και τα ογκίδια στόματος.