ΚΕΝΤΡΟ ΜΟΝΩΣΕΩΝ - Άγιοι Ανάργυροι
Άλλο - Άγιοι Ανάργυροι Άγιοι Ανάργυροι - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Δημοκρατίας 322 Άνω Ανάκασα, 13562 Άγιοι Ανάργυροι Αττικής

Τηλέφωνο: +302102401218

Γεωγραφικό πλάτος: 23.729827408977695

Γεωγραφικό μήκος: 38.05080594269272

ΚΕΝΤΡΟ ΜΟΝΩΣΕΩΝ - Άγιοι Ανάργυροι

Περιγραφή - ΚΕΝΤΡΟ ΜΟΝΩΣΕΩΝ - Άγιοι Ανάργυροι Άλλο - Άγιοι Ανάργυροι Άγιοι Ανάργυροι - Αττικής

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΟΝΩΣΕΩΝ ΒΕΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ιδρύθηκε το 1990 με έδρα του την περιοχή των Αγίων Αναργύρων Αττικής, με γνώμονα τη σωστή μόνωση ταράτσας. Σήμερα, ο στόχος του ιδρυτή της ΒΕΛΗ ΜΙΧΑΗΛ είναι και παραμένει η ανάπτυξη της εταιρείας, πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον, παρέχοντας σωστή μόνωση.

Η συστηματική προσπάθεια για τη βελτίωση της εργασίας μόνωσης και την ασφάλεια είναι ένας από τους πρωταρχικούς στόχους της εταιρείας. Η νοοτροπία του ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΟΝΩΣΕΩΝ είναι να προσφέρει το καλύτερο δυνατό για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Υπογράφουμε για το άριστο αποτέλεσμα και την άμεση λύση κάθε προβλήματος που αφορά το κρύο, τη ζέστη και την υγρασία, με τον υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό που διαθέτουμε.

Μόνωση κατά της υγρασίας ορίζεται η διαδικασία κατά την οποία ένα σώμα γίνεται αδιαπέρατο από το νερό με την εφαρμογή σε αυτό συγκεκριμένων αδιαβροχοποιητικών υλικών. Για τις μονώσεις ταρατσών χρησιμοποιούνται υλικά τα οποία έχουν την ιδιότητα να είναι αδιαπέρατα από το νερό και να μην επηρεάζονται από αυτό, κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. Τέτοιου είδους υλικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε υγρό περιβάλλον, ακόμα και κάτω από το νερό για συγκεκριμένα βάθη.

Στεγανοποίηση ταράτσας με ασφαλτόπανα ή υγρομόνωση ορίζεται ως η διαδικασία κατά την οποία η ταράτσα γίνεται αδιαπέρατη από το νερό με την εφαρμογή σε αυτό συγκεκριμένων αδιαβροχοποιητικών υλικών. Για τις μονώσεις ταρατσών χρησιμοποιούνται υλικά τα οποία έχουν την ιδιότητα να είναι αδιαπέρατα από το νερό και να μην επηρεάζονται από αυτό, κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. Τέτοιου είδους υλικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε υγρό περιβάλλον, ακόμα και κάτω από το νερό για συγκεκριμένα βάθη.

Υγρομόνωση ταράτσας ή μόνωση ταράτσας είναι η προστασία του χώρου και του φέροντος οργανισμού από νερά ή υγρασίες.Χώροι που συνήθως χρειάζονται μονώσεις (στεγανοποίηση ή θερμομόνωση) είναι ταράτσες, υπόγεια, δεξαμενές ή πισίνες, ζαρτινιέρες, θεμέλια, τοιχία κ.ά.

Πού εφαρμόζεται: Η στεγανοποίηση ταράτσας εφαρμόζεται σε σπίτια και πολυκατοικίες, αλλά και σε διαμερίσματα από όροφο σε όροφο, για να μην μεταφέρεται ο ήχος, καθώς και στις ταράτσες, για προστασία από τις καιρικές συνθήκες. Επίσης, σε ξενοδοχεία, σχολεία, εργαστήρια, εργοστάσια, Super Market, κλειστά και ανοιχτά αθλητικά συγκροτήματα κ.τ.λ. Γενικά, όπου υπάρχει ο παράγων άνθρωπος, υπάρχουν και άπειρες εφαρμογές του προϊόντος.