ΧΑΛΚΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Πάγκα 22 Γηροκομείο, 11524 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302106996103

Γεωγραφικό πλάτος: 23.765200970464015

Γεωγραφικό μήκος: 37.9951647739636

ΧΑΛΚΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - Αθήνα

Περιγραφή - ΧΑΛΚΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Ο ΧΑΛΚΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ είναι Ειδικός Παθολόγος στην Αθήνα. Το 1994 τελείωσε τις σπουδές του στο Τμήμα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Στα πλαίσια της εξειδίκευσής του, ολοκλήρωσε την άσκησή του, επί 4,5 επιπλέον έτη, στη Θεραπευτική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών 'Αλεξάνδρα' και απέκτησε, το 2003, τον τίτλο ειδικότητας του ειδικού παθολόγου, κατόπιν επιτυχών γραπτών και προφορικών εξετάσεων.

Από το 2003 έως το 2008 υπήρξε επιστημονικός υπεύθυνος και διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής της Αθηναϊκής Mediclinic Κλινικής και πρόεδρος της επιτροπής λοιμώξεων της Αθηναϊκής Mediclinic Κλινικής. Από το 2003 έως και σήμερα εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, ως υπεύθυνος του παθολογικού ιατρείου των συστεγασμένων ιατρείων 'Εν Υγεία'. Έχει συνάψει και διατηρεί συμβάσεις με πολλά δημόσια ταμεία και αποτελεί μέλος του δικτύου ιατρών του συστήματος υγείας MEDISYSTEM της INTERAMERICAN.

Από το 2008 έως και σήμερα, υπηρετεί ως διευθυντής Παθολογικής Κλινικής στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ και ως ιατρός του ταμείου υγείας της Αγροτικής Τράπεζας Ελλάδος.

Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, έχει συμμετάσχει σε σημαντικά ελληνικά και διεθνή συνέδρια, καθώς και σε διάφορα μετεκπαιδευτικά σεμινάρια. Επιπλέον, έχει συμμετάσχει ως προσκεκλημένος ομιλητής σε πολλά ιατρικά συνέδρια και σεμινάρια, ενώ άρθρα του για ιατρικά θέματα έχουν φιλοξενηθεί σε διάφορα περιοδικά και εφημερίδες.

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Παθολογίας, της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας, της Εταιρείας Ευρυτάνων Επιστημόνων και του Δικτύου Παρατηρητών Νοσηρότητας στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας του Κέντρου Ελέγχου Λοιμώξεων και Πρόληψης Νοσημάτων του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.