ΑΝΤΑΜΣ - Αγία Παρασκευή
Άλλο - Αγία Παρασκευή Αγία Παρασκευή - Αττικής

Διεύθυνση: Ζεφύρων 11Α Άγιος Ιωάννης, 15342 Αγία Παρασκευή Αττικής

Τηλέφωνο: +302106396805

Γεωγραφικό πλάτος: 23.827113748599142

Γεωγραφικό μήκος: 38.004050585950374

ΑΝΤΑΜΣ - Αγία Παρασκευή

Περιγραφή - ΑΝΤΑΜΣ - Αγία Παρασκευή Άλλο - Αγία Παρασκευή Αγία Παρασκευή - Αττικής

Τα γραφεία οικιακού προσωπικού ΑΝΤΑΜΣ, με έδρα στην Αγία Παρασκευή, τα πλέον σύγχρονα και άρτια οργανωμένα στο χώρο των γραφείων ευρέσεως εργασίας, κατέχουν, επί σειρά ετών, ηγετική θέση στον τομέα παροχής οικιακού προσωπικού τόσο στην ελληνική επικράτεια, όσο και στην ελληνική ομογένεια του εξωτερικού.

Στα 30 και πλέον χρόνια λειτουργίας των γραφείων μας, έχουν εξυπηρετηθεί πλήθος επώνυμων και ανώνυμων ελληνικών οικογενειών, όπως επιφανείς επιχειρηματίες, βιομήχανοι, δημοσιογράφοι, πολιτικοί, καλλιτέχνες, καθώς και όλων των τάξεων οικογένειες που έχουν ανάγκη τις υπηρεσίες μας.

Τα γραφεία ΑΝΤΑΜΣ διαθέτουν οικιακό προσωπικό, μετά από σχολαστική και υπεύθυνη επιλογή, που κάνουν σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας, και καλύπτουν και τις πιο δύσκολες ανάγκες σας. Τα γραφεία μας προσφέρουν: οικιακούς βοηθούς, φροντίδα παιδιών και βρεφών, ζευγάρια για μεγάλες κατοικίες, φροντίδα ηλικιωμένων και ασθενών.

Πέραν των άλλων εθνικοτήτων, ειδικευόμαστε και στη διάθεση Φιλιππινέζων οικιακών βοηθών, καθώς επίσης και σε έμπειρους οδηγούς - επιστάτες.

Οι τιμές μας είναι προσιτές για όλους. Για πληροφορίες και ραντεβού, μπορείτε να απευθυνθείτε στον κύριο Παναγιώτη Άνταμς.