ΓΕΡΑΚΗ ΑΝΤ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Θύσσου 39 Ριζούπολη, 11142 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302102138888

Γεωγραφικό πλάτος: 23.744051988199757

Γεωγραφικό μήκος: 38.02452046728918

ΓΕΡΑΚΗ ΑΝΤ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ - Αθήνα

Περιγραφή - ΓΕΡΑΚΗ ΑΝΤ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Στην εταιρεία Γεράκη Αντ Παναγιώτα, που ειδικεύεται στις αποφράξεις αποχετεύσεων, στην Αθήνα, η 20ετής εμπειρία μας αποτελεί την έμπρακτη εγγύηση της ποιότητας στις αποφράξεις, στην άντληση υδάτων και στις απολυμάνσεις.

Τα σύγχρονα αντλητικά μηχανήματα για αποφράξεις που διαθέτουμε, σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό, εξασφαλίζουν την πλήρη κάλυψη του αποχετευτικού σας δικτύου. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες που αφορούν τις αποφράξεις των αποχετεύσεων έχουν στόχο την ικανοποίηση του πελάτη. Κάτι τέτοιο επιτυγχάνεται μόνο με σωστή εξυπηρέτηση, σε προσιτές τιμές. Ο επαγγελματισμός και η κατάρτιση των υπαλλήλων σε νέες μεθόδους των πρακτικών απόφραξης αποτελούν εγγύηση για τους πελάτες της εταιρείας μας.

Αναλαμβάνουμε αποφράξεις φρεατίων με πιεστικά μηχανήματα υδροβολής, αποφράξεις εσωτερικών αποχετευτικών αγωγών σπιτιών, καταστημάτων κ.λπ. και άντληση καθαρών & ακάθαρτων υδάτων.

Πελάτες μας είναι, ενδεικτικά: Αεροδρόμιο Τατοΐου, Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, χώροι υγειονομικής ταφής στα Άνω Λιόσια, δημόσιες υπηρεσίες, φοιτητικές εστίες και τοπική αυτοδιοίκηση.

Επίσης, κάποιοι από τους πελάτες μας είναι και δήμοι, το Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών, η Αρχιεπισκοπή Αθηνών και άλλα εκκλησιαστικά ιδρύματα.