ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΕΛΛΑΣ - Μεταμόρφωση
Άλλο - Μεταμόρφωση Μεταμόρφωση - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Τατοΐου 92 Άνω Μποφίλια, 14452 Μεταμόρφωση Αττικής

Τηλέφωνο: +302106457000

Γεωγραφικό πλάτος: 23.756382151277837

Γεωγραφικό μήκος: 38.06166124294438

ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΕΛΛΑΣ - Μεταμόρφωση

Περιγραφή - ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΕΛΛΑΣ - Μεταμόρφωση Άλλο - Μεταμόρφωση Μεταμόρφωση - Αττικής

Το 1993 οι διοικήσεις και τα μέλη τριών εκ των πιο παλαιών ραδιοταξί της Αττικής και, συγκεκριμένα, τα ραδιοταξί ΠΡΟΟΔΟΣ, ΑΕΤΟΣ και ΑΡΗΣ, αποφάσισαν τη συνένωση μεταξύ τους και δημιούργησαν τα ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΕΛΛΑΣ, με τηλεφωνικό κέντρο στη Μεταμόρφωση. Βασικός σκοπός αυτής της συνένωσης ήταν και παραμένει, και σήμερα, η αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών και η άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση, σε όλο το λεκανοπέδιο, των μεταφορικών αναγκών των συμπολιτών μας.

Σήμερα, το Radio Taxi Hellas διαθέτει πλήρη γκάμα σύγχρονων οχημάτων για ειδικές περιπτώσεις, όπως κοινωνικές εκδηλώσεις, γάμοι, ταξίδια, ενώ μπορείτε να ζητάτε από το κέντρο ειδικό τύπο οχήματος, καθώς και ξενόγλωσσο οδηγό. Διαθέτουμε οδηγούς επαγγελματίες, εκπαιδευμένους ακόμα και για τυχόν δύσκολες στιγμές, που θα σας μεταφέρουν με ασφάλεια, εχεμύθεια και σιγουριά στον προορισμό σας.

Απασχολούμε εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο υπαλληλικό προσωπικό, για την άμεση εξυπηρέτησή σας. Διαθέτουμε σύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο, που απαντάει καθ' όλο το 24ωρο και ικανοποιεί, άμεσα, κάθε μεταφορική σας ανάγκη. Όλα τα αυτοκίνητά μας στην μπροστινή πόρτα και στο πίσω παρμπρίζ φέρουν τα διακριτικά μας γνωρίσματα, ώστε να σας είναι ευδιάκριτα.