ΡΟΔΙ - ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΕΦΗΒΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ - Ζωγράφος
Άλλο - Ζωγράφος Ζωγράφος - Αττικής

Διεύθυνση: Ιάσωνος Μαράτου 11, 15773 Ζωγράφος Αττικής

Τηλέφωνο: +302107774040

Γεωγραφικό πλάτος: 23.769091821396117

Γεωγραφικό μήκος: 37.97833645782327

ΡΟΔΙ - ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΕΦΗΒΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ - Ζωγράφος

Περιγραφή - ΡΟΔΙ - ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΕΦΗΒΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ - Ζωγράφος Άλλο - Ζωγράφος Ζωγράφος - Αττικής

Το ΡΟΔΙ - ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΕΦΗΒΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, στου Ζωγράφου, είναι στελεχωμένο με εξειδικευμένους Λογοθεραπευτές - Λογοπεδικούς, Εργοθεραπευτές, Ψυχολόγους και Ειδικούς Παιδαγωγούς.

Συνεργάζεται με παιδοψυχίατρο και θεραπευτές τέχνης.

Παρέχει υπηρεσίες λογοθεραπείας και εργοθεραπείας, όπως και ειδικής αγωγής, ψυχοθεραπείας, αλλά και συμβουλευτικής γονέων & ομάδων, κοινωνικοποίησης, θεραπειών μέσω της τέχνης και οργάνωσης μελέτης. Κάθε αίθουσα έχει διαμορφωθεί ειδικά για τις ανάγκες της εργοθεραπείας, της λογοθεραπείας και της συμβουλευτικής γονέων, με γνώμονα πάντα τις ανάγκες του παιδιού, του εφήβου και των γονέων. Στο κέντρο παρέχεται εντελώς δωρεάν η αρχική εκτίμηση και αξιολόγηση.

Το Ρόδι - Κέντρο Παιδιού, Εφήβου και Οικογένειας παρέχει υποστήριξη σε παιδιά & εφήβους με: διαταραχές ελλειμματικής προσοχής με ή χωρίς υπερκινητικότητα, διαταραχές άρθρωσης και ρυθμού της ομιλίας, καθυστέρηση λόγου και ομιλίας και ειδικές μαθησιακές δυσκολίες, δυσλεξία, δυσλειτουργία στην αισθητηριακή ολοκλήρωση.

Επίσης, αντιμετωπίζει συναισθηματικές διαταραχές και κινητικές διαταραχές (αδρή και λεπτή κινητικότητα), αλλά και διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές - αυτισμό, νοητική υστέρηση και σύνδρομα.

Η έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση των τυχόν δυσκολιών αποτελεί τη βάση για τη μελλοντική ψυχική, κοινωνική και μαθησιακή εξέλιξη του παιδιού.