ΡΟΔΑ Α.Ε. - Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης
Άλλο - Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης - Θεσσαλονίκης

Διεύθυνση: ΒΙ.ΠΕ.Θ ΟΤ 48Β & ΤΘ 1171, 57400 Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκης

Τηλέφωνο: +302310795612

Γεωγραφικό πλάτος: 22.788860399993418

Γεωγραφικό μήκος: 40.691382859784355

ΡΟΔΑ Α.Ε. - Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης

Περιγραφή - ΡΟΔΑ Α.Ε. - Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης Άλλο - Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης - Θεσσαλονίκης

Η ΡΟΔΑ ΑΕ, με μία από τις κυρίες δραστηριότητές της τα ανυψωτικά μηχανήματα (χειροκίνητα παλετοφόρα), ιδρύθηκε το 1948 στη Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης και εμπορεύεται σε όλη την ελληνική επικράτεια, αλλά και το εξωτερικό, πάντα στις καλύτερες τιμές και με την καλύτερη ποιότητα, τα παρακάτω προϊόντα:

Επίσης, η ΡΟΔΑ ΑΕ είναι η μόνη ελληνική βιομηχανία τροχών με έντονο εξαγωγικό χαρακτήρα, που παράγει και εμπορεύεται άριστης ποιότητας συμβατικούς και ανοξείδωτους τροχούς για κάθε είδους τροχήλατη κατασκευή.

Η σειρά των προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνει, γενικά, ρόδες περιστρεφόμενες ή περιστροφικές, με φρένο ή σταθερές, καθώς και σκέτους τροχούς. Ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών, προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων, όπως: ρόδες για βιομηχανικές εφαρμογές από συμβατικό και ανοξείδωτο χάλυβα, ρόδες για καρότσια, βαρέος τύπου (έως και 4 τόνους ανά ρόδα), για νοσοκομειακό ιατρικό εξοπλισμό, αλλά και αναπηρικών καροτσιών.

Επίσης, παρέχει ρόδες για εξοπλισμό εστίασης, ξενοδοχείων, καταστημάτων, αλλά και ρόδες ψυγείων αποθήκευσης τροφίμων, ποτών, παγωτών, καθώς και για καρότσια super market.

Ακόμη, η εταιρεία παράγει και εμπορεύεται ρόδες για εξοπλισμό καθαριότητας, για stand προώθησης προϊόντων, ροδάκια για έπιπλα και για πολύ ελαφριές εφαρμογές και, γενικότερα, καλύπτουμε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή κύλισης πάνω σε ρόδες, ανεξαρτήτως φορτίου.

Με μεγάλη προσήλωση στη διατήρηση της σωστής ποιότητας σε κάθε βήμα, κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας, η ΡΟΔΑ ΑΕ σχεδιάζει, παράγει, ελέγχει και προσφέρει στην εγχώρια και ευρωπαϊκή αγορά μία πλήρη γκάμα ποιοτικών τροχών, απόλυτα συμβατών με τις ευρωπαϊκές νόρμες ΕΝ, με διαδικασίες πιστοποιημένες κατά ISO 9001:2008 από την TUV - Nord με μοναδικό στόχο: την υψηλή ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων και παρεχόμενων υπηρεσιών, την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη και τη διαρκή, και σε βάθος χρόνου, ανάπτυξη καινοτόμων ιδεών και προϊόντων.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις μας σε Θεσσαλονίκη - Σίνδο, Αθήνα - Πειραιά και Βουλγαρία ή μπείτε στην ιστοσελίδα μας και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.