ΓΕΡΑΖΟΥΝΗ Μ. ΣΩΤΗΡΙΑ - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Ακαδημίας 16 Κολωνάκι, 10671 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +306984115555

Γεωγραφικό πλάτος: 23.737485007770214

Γεωγραφικό μήκος: 37.977792488388936

ΓΕΡΑΖΟΥΝΗ Μ. ΣΩΤΗΡΙΑ - Αθήνα

Περιγραφή - ΓΕΡΑΖΟΥΝΗ Μ. ΣΩΤΗΡΙΑ - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Η Σωτηρία Γεραζούνη είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια και παρέχει τις υπηρεσίες της στο προσωπικό της γραφείο στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και μέσω skype.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, από όπου και απέκτησε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Στη συνέχεια, εκπαιδεύτηκε στην ψυχοθεραπευτική προσέγγιση Gestalt, ολοκληρώνοντας το 4ετές πρόγραμμα του Gestalt Foundation.

Εργάστηκε σε διάφορα πλαίσια, παρέχοντας υπηρεσίες ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής, όπως είναι το Μαζί Για Το Παιδί, η Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας, τα Παιδικά Χωριά SOS, τα Κέντρα Παροχής Συμβουλευτικής σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού κ.ά., αλλά και ως επιστημονικά υπεύθυνη στην ΜΚΟ MedIn.

Σήμερα εργάζεται ιδιωτικά στο προσωπικό της γραφείο στην Αθήνα, παρέχοντας υπηρεσίες ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής σε ενήλικες, εφήβους και παιδιά.

Η ψυχοθεραπεία είναι μια εξερεύνηση του πώς είμαι, μια ανακάλυψη του πώς αλλιώς μπορώ να είμαι, μια επένδυση στην πίστη και στη γνώση ότι έχω την επιλογή να αλλάξω - ξεκινώντας πάντα από εδώ που βρίσκομαι τώρα. Η ψυχοθεραπεία είναι ένα ταξίδι βαθιά προσωπικό, αλλά καθόλου μοναχικό, αφού ο θεραπευόμενος έχει συνταξιδιώτη του τον θεραπευτή στη διερεύνηση όλων των πλευρών του (ακόμα και των σκοτεινών ή των αντικρουόμενων) και στο δρόμο για την αυτοπραγμάτωσή του.