ΜΑΛΛΙ ΜΕ ΜΑΛΛΙ - Άγιος Δημήτριος
Άλλο - Άγιος Δημήτριος Άγιος Δημήτριος - Αττικής

Διεύθυνση: Πηλέως 26, 17341 Άγιος Δημήτριος Αττικής

Τηλέφωνο: +302110121248

Γεωγραφικό πλάτος: 23.72957900411082

Γεωγραφικό μήκος: 37.938487368075755

ΜΑΛΛΙ ΜΕ ΜΑΛΛΙ - Άγιος Δημήτριος

Περιγραφή - ΜΑΛΛΙ ΜΕ ΜΑΛΛΙ - Άγιος Δημήτριος Άλλο - Άγιος Δημήτριος Άγιος Δημήτριος - Αττικής

Το ΜΑΛΛΙ ΜΕ ΜΑΛΛΙ είναι ένα κομμωτήριο - κουρείο στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου. Είναι κομμωτήριο ουσίας, γιατί, σε μια γειτονιά που υπάρχουν γύρω μας σε μικρή απόσταση δεκάδες κομμωτήρια, και μάλιστα πάνω στον πολυσύχναστο εμπορικό δρόμο της Αγίου Δημητρίου, εμείς κατέχουμε την πρώτη θέση στις προτιμήσεις σας.

Επιλέξαμε την ουσία και όχι τις εντυπωσιακές βιτρίνες και, όσοι μας έχετε ανακαλύψει, γνωρίζετε καλά πια τις δυνατότητές μας και τη δική μας αλήθεια και την υποστηρίζετε.

Το Μαλλί με Μαλλί είναι το λαϊκό κομμωτήριο της γειτονιάς, που προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες σε καλές τιμές. Είμαστε υπερήφανοι για την ποιότητα της δουλειάς μας, η οποία μας έχει αναδείξει. Γιατί η πιο δημιουργική ομάδα της πόλης είναι εδώ και, για εμάς, θα αξίζετε πάντα το καλύτερο.

Έχοντας διανύσει μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο της κομμωτικής τέχνης και έχοντας εργαστεί σε μικρά, αλλά και επώνυμα κομμωτήρια, όλα αυτά τα χρόνια, υπηρετώντας σε όλες τις θέσεις (από σαλόνι, βαφείο, κομμώτρια πρώτης γραμμής, μέχρι και υπεύθυνη καταστήματος), θα σας εκμυστηρευτώ ότι την εμπειρία και πολλά από τα μυστικά της δουλειάς τα διδάχτηκα στα λεγόμενα 'μικρά' κομμωτήρια της γειτονιάς, όπου εκεί υπάρχει, πρώτα από όλα, ελευθερία έκφρασης της τέχνης και η λαχτάρα της δημιουργίας, και το σημαντικότερο, καταθέτεις ψυχή, ώστε να φτάσεις κάποια στιγμή να διακριθείς και να προχωρήσεις.

Σας περιμένουμε, για να σας εντυπωσιάσουμε.

Μαίρη Φιλάνδρα, Hair Stylist