ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΧΡΩΜΑ - Παλαιό Φάληρο
Άλλο - Παλαιό Φάληρο Παλαιό Φάληρο - Αττικής

Διεύθυνση: Αχιλλέως 77 Πλατεία Ντάβαρη, 17563 Παλαιό Φάληρο Αττικής

Τηλέφωνο: +302109827797

Γεωγραφικό πλάτος: 23.70431095235714

Γεωγραφικό μήκος: 37.92807974632445

ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΧΡΩΜΑ - Παλαιό Φάληρο

Περιγραφή - ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΧΡΩΜΑ - Παλαιό Φάληρο Άλλο - Παλαιό Φάληρο Παλαιό Φάληρο - Αττικής

Η εταιρεία μας ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΧΡΩΜΑ, με έδρα το Παλαιό Φάληρο, δραστηριοποιείται στον τομέα των οικοδομικών χρωμάτων και βερνικιών τα τελευταία 35 Χρόνια, με 7 καταστήματα, στην Αθήνα και στο Ναύπλιο, και με πάνω από 200.000 πελάτες.

Η δυνατότητα παραγωγής άνω των 200.000 αποχρώσεων, σε συνδυασμό με την χρήση φασματογράφου, μας δίνει τη δυνατότητα να καλύψουμε όλες τις 'χρωματολογικές' επιλογές των πελατών μας.

Η αυστηρή προσήλωση στην κορυφαία ποιότητα των υλικών, σε συνδυασμό με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς και την υπεύθυνη εξυπηρέτηση από το ειδικό τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας, με 35ετή πείρα στον κλάδο μας, δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε τις σωστές λύσεις άμεσα, ακόμα και με επιτόπου εξέταση τυχόν προβλημάτων που μπορεί να υπάρχουν.

Η σωστή λειτουργία του δικτύου εξυπηρέτησης πελατών και διανομής των προϊόντων μας εξασφαλίζεται μέσα από τη χρήση ενός online δικτύου, μεταξύ του κεντρικού καταστήματος του Παλαιού Φαλήρου και των 7 υποκαταστημάτων (Άγιος Δημήτριος, Καλλιθέα, Χαλάνδρι, Δάφνη, Νίκαια, Ναύπλιο - και ένα χονδρικής) και με εργατικό δυναμικό 40 έμπειρων πωλητών και 10 οδηγών. Με στόχο τη διατήρηση αυτής της φιλοσοφίας, επιδιώκουμε να βρισκόμαστε κοντά στις ανάγκες τόσο των ιδιωτών πελατών μας, όσο και των επαγγελματιών του χώρου.

Με σαφή προσανατολισμό στην ποιότητα και στη μεγάλη γκάμα προϊόντων, παρέχουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν την ποιότητα και τα υλικά τα οποία αρμόζουν στην αντίστοιχη περίπτωσή τους.

Συνδυάζοντας λοιπόν την άριστη εξυπηρέτηση μέσω των έμπειρων πωλητών μας και την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή, οι πελάτες μας, που χρόνια τώρα μας εμπιστεύονται, είναι πάντα ευχαριστημένοι.