ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ MD - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Καρνεάδου 3 Κολωνάκι, 10675 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302107231693

Γεωγραφικό πλάτος: 23.742851742464715

Γεωγραφικό μήκος: 37.97671378522747

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ MD - Αθήνα

Περιγραφή - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ MD - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Ο μαστολόγος - χειρουργός Παπαδόπουλος Λάζαρος MD διατηρεί ιατρείο στην Αθήνα. Φοίτησε στο «Παγκρήτιον» εκπαιδευτήριο Ηρακλείου Κρήτης. Ο ιατρός Παπαδόπουλος Λάζαρος έλαβε το πτυχίο του από την Ιατρική Σχολή 'LA SAPIENZA' της Ρώμης τον Οκτώβριο του 2005 με βαθμό πτυχίου άριστα, έχοντας λάβει υποτροφία (borsa di studio) επί 5 συναπτά έτη από το Ιταλικό κράτος.

Έλαβε τον τίτλο του γενικού χειρουργού το Δεκέμβριο του 2015, μετά από απόκτηση τεράστιας εμπειρίας, ειδικά στον τομέα του τραύματος και του επείγοντος περιστατικού, ως ειδικευόμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων 'Άγιος Γεώργιος', καθώς και στο 'Ασκληπιείο' της Βούλας.

Διετέλεσε εκπαιδευτής Γ' χειμερινού εξαμήνου του ΙΕΚ ΕΚΑΒ Χανίων στην ενότητα 'Πρακτικές Ασκήσεις - Φροντιστήρια'. Στις ατομικές του δεξιότητες και ικανότητες συγκαταλέγονται, επίσης, η απόκτηση διπλωμάτων, όπως ATLS (advanced trauma life support) - 'Προχωρημένη Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση στο Τραύμα' διοργανωμένο από το Αμερικάνικο κολέγιο Χειρουργών, καθώς και PHTLS (pre hospital trauma life support) - 'Προνοσοκομειακή Αναζωογόνηση στο τραύμα' διοργανωμένο από το ΕΚΑΒ Κρήτης, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Από τις 5 Αυγούστου 2016 έχει αναλάβει την εκπαίδευση των ιατρικών επισκεπτών της Αναστάσιος Μαυρογένης Α.Ε.

Αποτελεί ενεργό μέλος και ειδικός γραμματέας του Ελληνικού Κολλεγίου Μαστολογίας. Διετέλεσε συνεργάτης χειρουργός του αείμνηστου Δρ Γεωργίου Ασημακόπουλου (μαθητή του πατέρα της σύγχρονης χειρουργικής μαστού Dr Umberto Veronesi).

Από το 2018 είναι επιμελητής στο τμήμα μαστού του νοσοκομείου Metropolitan.

Αποτελεί μέλος της ESSO (European School of Surgical Oncology).

Συνέδρια και εκπαίδευση:

IBUS COURSE 2018 εκπαίδευση στην απείκονιση μαστού και στις απεικονιστικά καθοδηγούμενες επεμβάσεις μαστού. Υπό την αιγίδα του European Accreditation Council for continuing Medical Education (EACCME)

DUSSELDORF BREAST CANCER CONFERENCE υπό την αιγίδα της ΕΑos (ευρωπαική εταιρεία μαστού).

2nd Athens breast cancer conference 2018. Υπό την αιγίδα του Ελληνικού κολλεγίου μαστολογίας.

Breastanbul 2018 υπό την αιγίδα της Senaturk.