ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ - Γέρακας
Άλλο - Γέρακας Γέρακας - Αττικής

Διεύθυνση: Βέρνου 6 Γαργηττός, 15344 Γέρακας Αττικής

Τηλέφωνο: +302106740121

Γεωγραφικό πλάτος: 23.86014198260981

Γεωγραφικό μήκος: 38.030141557174304

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ - Γέρακας

Περιγραφή - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ - Γέρακας Άλλο - Γέρακας Γέρακας - Αττικής

Η επιχείρηση ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ δραστηριοποιείται στις αποφράξεις αποχετεύσεων από το 1982 και η έδρα βρίσκεται στο Γέρακα Αττικής.

Αποτελεί οικογενειακή επιχείρηση, καθώς ο Πάρις Καραμολέγκος ήταν εκείνος που ξεκίνησε την επιχείρηση από το Χαλάνδρι, αρχικά, ενώ στη συνέχεια εντάχθηκε και συνεχίζει έως σήμερα ο γιος του, Νίκος Καραμολέγκος.

Η έδρα της επιχείρησης έχει, πλέον, μεταφερθεί στο Γέρακα Αττικής, αλλά οι υπηρεσίες της καλύπτουν γεωγραφικά όλες τις ανατολικές και βόρειες περιοχές της Αθήνας.

Οι εργασίες που διεκπεραιώνονται, σε 24ωρη βάση, είναι οι εξής:απόφραξη κεντρικού φρεατίου, καθαρισμός αποχέτευσης δικτύου, συντήρηση αποχέτευσης (μηνιαία, εξαμηνιαία ή ετήσια), απόφραξη κάθετων γραμμών αποχέτευσης, καθώς και απόφραξη λεκάνης. Άλλες εργασίες, που διεκπεραιώνονται, είναι η απόφραξη μπανιέρας, η απόφραξη νιπτήρα, η απόφραξη σιφωνιού μπάνιου και η απόφραξη νεροχύτη κουζίνας.

Επίσης, η εταιρεία μας αναλαμβάνει απόφραξη κάθετων υδρορροών, άντληση υδάτων και λυμάτων, καθαρισμό δικτύου ομβρίων, καθαρισμό και πλύσιμο σχαρών.

Παρέχεται εργασία εγγυημένη, με τα πιο σύγχρονα ηλεκτροκίνητα μηχανήματα, και άμεση εξυπηρέτηση!