ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ Ι. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Dr - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 54 Ιλίσια, 11528 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302107249043

Γεωγραφικό πλάτος: 23.751967916977367

Γεωγραφικό μήκος: 37.97795009689565

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ Ι. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Dr - Αθήνα

Περιγραφή - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ Ι. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Dr - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Είμαι ο Αλεξανδρόπουλος Ι Κωνσταντίνος Dr, ψυχίατρος - ψυχοθεραπευτής, με έδρα στην Αθήνα, τ. Συντ. Διευθυντής Ψυχιατρικού Τομέα Γ.Ν.Α. 'Ο Ευαγγελισμός'.

Ασχολούμαι με τις περισσότερες ψυχολογικές διαταραχές των ενηλίκων, όπως: άγχος - αγχώδεις διαταραχές, φοβίες, κατάθλιψη και διπολική διαταραχή.

Στις διαταραχές των ενηλίκων περιλαμβάνονται και η μανιοκατάθλιψη, οι ψυχωτικές διαταραχές, η σχιζοφρένεια, η ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, η άνοια, οι διαταραχές μνήμης, καθώς και η αϋπνία και οι άλλες διαταραχές ύπνου.

Επίσης, μπορώ να αντιμετωπίσω την κατάχρηση - εξάρτηση από το αλκοόλ ή άλλες ουσίες.

Στο ιατρείο μου παρέχονται γνωσιακή ψυχοθεραπεία, θεραπεία οικογένειας - ζεύγους, ενώ αντιμετωπίζεται η μελαγχολία, οι ψυχοσωματικές διαταραχές, οι σεξουαλικές διαταραχές, οι ψυχαναγκασμοί, η βουλιμία, η ανορεξία κ.ά.

Στο ιατρείο μου μπορείτε, επίσης, να συνταγογραφείτε τα φάρμακά σας με ραντεβού. Δέχομαι όλα τα ασφαλιστικά ταμεία και εκδίδω πιστοποιητικά ψυχικής υγείας.

Εάν θέλετε να μάθετε την προσέγγισή μου στην αντιμετώπιση του προβλήματος που αντιμετωπίζετε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.