ΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Σόλωνος 40-42 Κολωνάκι, 10672 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302121054118

Γεωγραφικό πλάτος: 23.7374783946856

Γεωγραφικό μήκος: 37.97964912387506

ΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ - Αθήνα

Περιγραφή - ΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Το Παλαιοπωλείο μας ΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ, που εδρεύει στην Αθήνα, δημιουργήθηκε, με αγάπη και αφοσίωση, το 1965 και από τότε δραστηριοποιείται στην αγορά και στην πώληση παλαιών αντικειμένων - αντικών.

Η αγάπη μας για τα παλαιά αντικείμενα και η μεγάλη ζήτηση από το κοινό μάς οδήγησε στο να δημιουργήσουμε δύο παλαιοπωλεία, τα οποία εδρεύουν στο Κολωνάκι και στο κέντρο της Αθήνας. Για όλους εσάς, λοιπόν, τους λάτρεις της αντίκας, είμαστε εδώ και σας προσκαλούμε στα καταστήματά μας, πιστεύοντας ότι σίγουρα θα ανακαλύψετε κάποιο κομμάτι που θα ξυπνήσει νοσταλγία και ρομαντική διάθεση για εσάς ή για δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Τα παλαιοπωλεία μας τα εμπιστεύονται ιδιώτες, συλλέκτες, αλλά και διακοσμητές, για την ποιότητα και την ποικιλία παλαιών αντικειμένων που διαθέτουν. Εάν έχετε παλαιά αντικείμενα που δεν ταιριάζουν πλέον στο χώρο σας ή απλά βρίσκονται στις αποθήκες σας, επικοινωνήστε μαζί μας και θα τα αγοράσουμε τοις μετρητοίς. Έτσι, τα αντικείμενά σας θα διατεθούν σε ανθρώπους που θα τα εκτιμήσουν.

Έχοντας πολυετή πείρα πάνω στο αντικείμενο, μπορούμε και διαλέγουμε τα καλύτερα για εσάς.

Τέλος, ειδικό συνεργείο αναλαμβάνει καθαρισμούς παλαιών και εγκαταλελειμμένων χώρων, σπιτιών, υπογείων κ.λπ.