ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΓΙΑΛΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 24 Αμπελόκηποι, 11526 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302107488768

Γεωγραφικό πλάτος: 23.762912767021547

Γεωγραφικό μήκος: 37.98777865975408

ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΓΙΑΛΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - Αθήνα

Περιγραφή - ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΓΙΑΛΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Το Ενεχυροδανειστήριο Αθηνών - Γιαλούρης Δημήτρης, που δραστηριοποιείται στην αγορά χρυσού, λειτουργεί από το 1985 με νόμιμη κρατική άδεια ενεχυροδανειστηρίου, με έδρα την Αθήνα. Η 33χρονη εμπειρία μας είναι η εγγύηση της καλύτερης εξυπηρέτησής σας.

Στο Ενεχυροδανειστήριο Αθηνών - Γιαλούρης αγοράζουμε ή ενεχυριάζουμε κοσμήματα, ρολόγια υψηλής ωρολογοποιίας, χρυσές λίρες, ασημένια σκεύη.

Σας προσφέρουμε δωρεάν εκτιμήσεις σε έναν άνετο και ασφαλή χώρο, όπου μπορείτε να έρθετε να συζητήσουμε ανθρώπινα και να λύσουμε, τυχόν, περιστασιακό οικονομικό σας πρόβλημα.

Στο Ενεχυροδανειστήριο Αθηνών - Γιαλούρης, επίσης, αγοράζουμε ή ανταλλάσσουμε τα παλαιά σας κοσμήματα, μεταχειρισμένα ρολόγια, χρυσά δόντια και νομίσματα ή τα βάζουμε ενέχυρο και δίνουμε, άμεσα, χρήματα, τοις μετρητοίς, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Η εχεμύθεια και η ασφάλεια συναλλαγών είναι για μας ο πρώτος και απαράβατος κανόνας και ο σκοπός μας είναι η, όσο το δυνατόν, καλύτερη και, πλέον, συμφέρουσα εξυπηρέτησή σας. Δύναμή μας είναι η ειλικρίνεια και η ποιότητα των υπηρεσιών μας, δίνοντας τις υψηλότερες τιμές της αγοράς.