ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ - METAKOMISEIS4U - Πάτρα
Άλλο - Πάτρα Πάτρα - Αχαΐας

Διεύθυνση: Μένδης 29, 26332 Πάτρα Αχαΐας

Τηλέφωνο: +306999555442

Γεωγραφικό πλάτος: 21.734753696660622

Γεωγραφικό μήκος: 38.213743552794774

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ - METAKOMISEIS4U - Πάτρα

Περιγραφή - ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ - METAKOMISEIS4U - Πάτρα Άλλο - Πάτρα Πάτρα - Αχαΐας

Στην εταιρεία ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ - METAKOMISEIS4U, με έδρα την Πάτρα, πραγματοποιούμε μετακομίσεις - μεταφορές, διαθέτοντας υπερσύγχρονο εξοπλισμό για μετακομίσεις, μεταφορές κατοικιών, γραφείων και καταστημάτων.

Προσφέρουμε μια σειρά υπηρεσιών που αφορούν τη μεταφορά και μετακόμιση και αναλαμβάνουμε, με επαγγελματισμό, αξιοπιστία και συνέπεια, μετακομίσεις οικοσκευών & επαγγελματικών χώρων από και προς όλη την Ελλάδα.

Διαθέτουμε κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό και ανυψωτικό μηχάνημα για ανυψωτική μετακόμιση, με δυνατότητα ανύψωσης μέχρι και τον έβδομο όροφο ενός κτιρίου, γρήγορα και με ασφάλεια.

Παρέχουμε δικά μας ειδικά υλικά συσκευασίας, βασισμένα στα ευρωπαϊκά πρότυπα, τα οποία είναι υψηλών προδιαγραφών, και με τα οποία συσκευάζουμε τα αντικείμενά σας με ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα. Εξειδικευόμαστε σε έργα τέχνης, χρηματοκιβώτια και πιάνα.

Με μεγάλη εμπειρία, αναλαμβάνουμε τη σύνδεση και την αποσύνδεση επίπλων, ηλεκτρικών συσκευών και φωτιστικών, την αποσυναρμολόγηση και επανασυναρμολόγηση οποιουδήποτε επίπλου, οικιακών κλιματιστικών κ.ά., καθώς και τη συσκευασία & αποσυσκευασία τους.

Υπάρχει δυνατότητα αποθήκευσης των οικοσκευών σας, προσωρινά η μακροχρόνια, στις σύγχρονες αποθήκες μας, με ασφάλεια. Για να αποκλείσουμε κάθε περίπτωση φθοράς οποιουδήποτε αντικειμένου, συσκευάζουμε και τοποθετούμε προσεκτικά τα αντικείμενα στην αποθήκη μας.

Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης σε οτιδήποτε χρειαστείτε.

Καλέστε μας σήμερα, για δωρεάν εκτίμηση στο χώρο σας.