ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΝΕΑ ΖΩΗ - Περιστέρι
Άλλο - Περιστέρι Περιστέρι - Αττικής

Διεύθυνση: Πελασγίας & Παπαδιαμάντη Αλέξανδρου 2, 12136 Περιστέρι Αττικής

Τηλέφωνο: +302105730419

Γεωγραφικό πλάτος: 23.68582725943476

Γεωγραφικό μήκος: 38.01201376389685

ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΝΕΑ ΖΩΗ - Περιστέρι

Περιγραφή - ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΝΕΑ ΖΩΗ - Περιστέρι Άλλο - Περιστέρι Περιστέρι - Αττικής

Το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΝΕΑ ΖΩΗ, με έδρα το Περιστέρι, εξειδικεύεται στην προετοιμασία των μαθητών για τις πανελλαδικές εξετάσεις, στη διδασκαλία μαθημάτων και στη φροντιστηριακή μελέτη μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου.

Τα ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα, το 60λεπτο μάθημα, τα 55 βιβλία συγγραφέων καθηγητών μας, τα διαγωνίσματα προσομοίωσης πανελλαδικών εξετάσεων και, συνολικά, το σύστημα επιτυχίας που εφαρμόζουμε επιτυγχάνει υπερδιπλάσια ποσοστά επιτυχίας στις πανελλαδικές εξετάσεις από τον εθνικό μέσο όρο.

Παρέχονται τεστ και ημερίδες επαγγελματικού προσανατολισμού δωρεάν. Οι μαθητές μας και όλοι οι συμμετέχοντες στην εκπαιδευτική διαδικασία των φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ αξιολογούν κάθε χρόνο τους καθηγητές, τα βιβλία, την οργάνωση και το σύστημά μας.

Πραγματοποιούνται ενημερώσεις γονέων σε καθημερινή βάση (με προσωπικό κωδικό γονέα μέσω διαδικτύου), σε εβδομαδιαία βάση (με πρόγραμμα καθηγητών), σε μηνιαία (τηλεφωνική επικοινωνία υπεύθυνων τμημάτων), αλλά και ετήσια βάση (4 ημέρες γονέων).

Τα ΦΜΕ ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρέχουν ένα ιδανικό περιβάλλον επιτυχίας με 7 σημεία υπεροχής που συνιστούν τη μέθοδο εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ.

Παρέχονται τμήματα Δημοτικού - σχολικής μελέτης, τμήματα προτύπων - Γυμνασίου, μελέτη Γυμνασίου και ΕΠΑΛ