ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΣΑΛΒΑΡΑ - Άγιος Δημήτριος
Άλλο - Άγιος Δημήτριος Άγιος Δημήτριος - Αττικής

Διεύθυνση: Στρατάρχη Αλέξανδρου Παπάγου 78, 17343 Άγιος Δημήτριος Αττικής

Τηλέφωνο: +302109750750

Γεωγραφικό πλάτος: 23.73503981284729

Γεωγραφικό μήκος: 37.938968462565

ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΣΑΛΒΑΡΑ - Άγιος Δημήτριος

Περιγραφή - ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΣΑΛΒΑΡΑ - Άγιος Δημήτριος Άλλο - Άγιος Δημήτριος Άγιος Δημήτριος - Αττικής

Όπως είναι γνωστό, το ιατρικό διαγνωστικό κέντρο - μικροβιολογικό ακτινολογικό εργαστήριο ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΣΑΛΒΑΡΑ, στον Άγιο Δημήτριο, εδώ και 30 περίπου χρόνια, λειτουργεί με κύριο γνώμονα το σεβασμό προς τους πελάτες και ασθενείς μας, τη συνέπεια και τη συνεχή προσπάθεια για αξιόπιστα αποτελέσματα.

Είμαστε από τα πρώτα ιδιωτικά εργαστήρια που εφαρμόσαμε το γραμμωτό κώδικα (barcode) στη σήμανση των δειγμάτων και, με τη σύνδεση όλων των αυτόματων αναλυτών στο σύστημα πληροφορικής του εργαστηρίου, επιτύχαμε τη γρήγορη και χωρίς λάθη απόδοση των αποτελεσμάτων. Παράλληλα, με τον καθημερινό εσωτερικό -τριών επιπέδων- έλεγχο, η εγκυρότητα των διαγνωστικών αναλύσεων διασφαλίζεται μέσω της συμμετοχής μας σε μια σειρά προγραμμάτων εξωτερικού ελέγχου ποιότητας ανεξάρτητων οργανισμών (CERBA Γαλλίας, BIORAT). Η τελική έγκριση και παράδοση των αποτελεσμάτων γίνεται μόνον από ιατρούς, οι οποίοι είναι πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία και συμβουλή.

Συνεχίζοντας αυτή την προσπάθεια, πρόσφατα, ανανεώσαμε τον εξοπλισμό μας με τελευταίου τύπου αυτόματους αναλυτές, με δυνατότητα εκτέλεσης των πιο σύγχρονων εξετάσεων:

  • με απόλυτη αξιοπιστία
  • στο συντομότερο δυνατό χρόνο
  • με ελάχιστη ποσότητα δείγματος

Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά μας από άλλα διαγνωστικά κέντρα, όπου ο ασθενής είναι ένας απρόσωπος κωδικός. Είμαστε κοντά σας με επιστημονική υπεροχή, υπερσύγχρονο εξοπλισμό, αλλά, κυρίως, με αγάπη, φροντίδα και συμβουλευτική προσέγγιση από τον ίδιο το γιατρό, ακόμη και μετά τα ιατρικά αποτελέσματα, σαν να πρόκειται για τις εξετάσεις του 'δικού μας ανθρώπου'.

Από τις αρχές του 2019, λειτουργεί στο κέντρο μας πλήρες ακτινολογικό τμήμα, όπου πραγματοποιούνται : αξονική τομογραφία, ψηφιακή μαστογραφία, υπέρηχοι τρίπλεξ και οστική πυκνότητα.