ΜΕΘΟΔΟΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - Μαρούσι
Άλλο - Μαρούσι Μαρούσι - Αττικής

Διεύθυνση: Παπαφλέσσα 5 Κέντρο, 15124 Μαρούσι Αττικής

Τηλέφωνο: +302106108906

Γεωγραφικό πλάτος: 23.80904671051771

Γεωγραφικό μήκος: 38.05304325554255

ΜΕΘΟΔΟΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - Μαρούσι

Περιγραφή - ΜΕΘΟΔΟΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - Μαρούσι Άλλο - Μαρούσι Μαρούσι - Αττικής

Η εταιρεία μας ΜΕΘΟΔΟΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ είναι λογιστικό γραφείο, με έδρα το Μαρούσι. Παρέχουμε ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών σε φυσικά πρόσωπα και νομικές οντότητες. Επιδιώκουμε την προσαρμογή των απαιτήσεων στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης, προκειμένου να συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση των δυσκολιών που προκύπτουν στην καθημερινότητα, αλλά και στη συνολική βελτίωση της απόδοσης της επιχείρησης. Φροντίζουμε οι πελάτες μας να παραμένουν ενήμεροι τόσο για θέματα επικαιρότητας, όσο και για τις εξελίξεις στον κλάδο δραστηριότητάς τους. Αναλαμβάνουμε συνολικά την επιτήρηση του λογιστηρίου της επιχείρησης, αλλά και επιμέρους ζητήματα, όπως μισθοδοσία ή συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε, λογιστικής ή φορολογικής φύσης, συναλλαγή είναι απαραίτητο να διεκπεραιωθεί. Οι συνεχείς μεταβολές στο φορολογικό τοπίο έχουν καταστήσει δυσνόητες για τους περισσότερους και τις πιο απαραίτητες συναλλαγές. Απευθυνόμενος στην εταιρεία μας ο πελάτης, απαλλάσσεται από κάθε συνδιαλλαγή με δημόσιες υπηρεσίες και παραλαμβάνει την υπόθεσή του διεκπεραιωμένη, στα πλαίσια οικονομικών πακέτων μεταχείρισης.Η επιχείρηση λειτουργεί από το 1994, χτίζοντας δεσμούς εμπιστοσύνης με δεκάδες επιχειρήσεις και εκατοντάδες φυσικά πρόσωπα.

Η φιλοσοφία μας στηρίζεται στην ομαδική δουλειά και στη συνεργασία. Σε αντίθεση με αλυσίδες εταιρειών παροχής παρόμοιων υπηρεσιών, εμείς συμπεριλαμβάνουμε στην έννοια παροχής υπηρεσιών, ως απαραίτητο στοιχείο, την ανάπτυξη διαπροσωπικών σχέσεων με τους πελάτες και συνεργάτες μας.

Στην επιχείρησή μας λειτουργούμε, με επαγγελματισμό και ομαδικότητα, χαρακτηριστικά που μας καθιστούν αποτελεσματικούς. Είμαστε πτυχιούχοι του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (πρώην ΑΒΣΘ), του Πανεπιστημίου Πειραιώς και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) στα τμήματα Οικονομικής Επιστήμης, Διοίκησης Επιχειρήσεων και Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής.

Η άνω των είκοσι χρόνων εμπειρία συμπληρώνεται με την εξέλιξη και τη νέα γνώση στα πεδία marketing, διοίκησης επιχειρήσεων, διαχείρισης πόρων και λογιστικής, σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο.