ΒΙΟΜΕΠΕΡ - ΒΑΤΣΕΛΛΑΣ ΧΡΟΝΗΣ - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Αγίου Μελετίου 144 Θυμαράκια, 10446 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302108642753

Γεωγραφικό πλάτος: 23.724074737423727

Γεωγραφικό μήκος: 38.00135742900412

ΒΙΟΜΕΠΕΡ - ΒΑΤΣΕΛΛΑΣ ΧΡΟΝΗΣ - Αθήνα

Περιγραφή - ΒΙΟΜΕΠΕΡ - ΒΑΤΣΕΛΛΑΣ ΧΡΟΝΗΣ - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Η εταιρεία ΒΙΟΜΕΠΕΡ - ΒΑΤΣΕΛΛΑΣ ΧΡΟΝΗΣ, στην Αθήνα, εδώ και 54 χρόνια, ειδικεύεται στις περσίδες - στόρια. Σε μας θα βρείτε μια ολοκληρωμένη πρόταση για την εσωτερική σκίαση, προσαρμοσμένη στο ύφος του χώρου σας και, φυσικά, στα μέτρα σας.

Αν προτιμάτε τη ζεστή υφή του υφάσματος, επιλέξτε ανάμεσα στα roman blinds, μια κουρτίνα με ξεχωριστό στυλ και χαρακτήρα, στις πρακτικές και καλαίσθητες ρολοκουρτίνες σκίασης ή συσκότισης και στις κάθετες περσίδες. Αφού καταλήξετε στο είδος της κουρτίνας που σας ταιριάζει, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε 200 αποχρώσεις και ποιότητες υφασμάτων, που εισάγονται από τους μεγαλύτερους διεθνείς οίκους.

Για μια πιο μεταλλική νότα στο χώρο σας, διαλέξτε την απόχρωση του μεταλλικού στορ, 25 ή 16 χιλιοστών, της αρεσκείας σας, από το πλούσιο χρωματολόγιό μας. Για τους λάτρεις της ζεστασιάς του ξύλου, προτείνουμε ξύλινες περσίδες, σε διαφορετικές αποχρώσεις και ποιότητες. Πέρα από τα προϊόντα σκίασης, σε μας θα βρείτε, ακόμα, πτυσσόμενες πόρτες, καμπίνες ντους, καθώς και αντικουνουπικές σίτες και μεγάλη γκάμα αυτοματισμών.

Παρέχουμε οριζόντιες περσίδες, κάθετες περσίδες, ξύλινες περσίδες, για φυσική εμφάνιση και άψογη λειτουργικότητα, σε διαφορετικές αποχρώσεις και ποιότητες.