ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 64 Ιλίσια, 11528 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302107247103

Γεωγραφικό πλάτος: 23.75286486572781

Γεωγραφικό μήκος: 37.97871807849064

ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ - Αθήνα

Περιγραφή - ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

To ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ, το πρώτο ιδιωτικό οφθαλμολογικό κέντρο στην Αθήνα, στελεχωμένο με ειδικευμένους οφθαλμιάτρους, από το 1986, προσφέρει σύγχρονες ιατρικές υπηρεσίες στην πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία παθήσεων για κάθε τομέα της οφθαλμολογίας.

Η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, που προσφέρει το Κέντρο, βασίζεται στο σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό που διαθέτει, στην άριστη επιστημονική κατάρτιση των ιατρών και στην άρτια εξειδίκευση του προσωπικού του, καθώς και στο πρωτοποριακό πνεύμα και στη σύγχρονη οργάνωση των υπηρεσιών του.

Στο ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ πραγματοποιούνται εξειδικευμένες εξετάσεις και εφαρμόζονται σύγχρονοι μέθοδοι θεραπείας για την αντιμετώπιση κάθε πάθησης του οφθαλμού. Όταν η χειρουργική επέμβαση είναι ο μοναδικός αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης παθήσεων της όρασης, εξειδικευμένοι χειρουργοί κάθε υποειδικότητας εφαρμόζουν τις, πλέον, σύγχρονες χειρουργικές μεθόδους για την αποκατάσταση της όρασής σας.

Στη σύγχρονη, υψηλών προδιαγραφών, οφθαλμοχειρουργική μονάδα ημερήσιας νοσηλείας του ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, καθημερινά, χειρουργούνται περιστατικά που αφορούν το σύνολο των οφθαλμολογικών παθήσεων: επεμβάσεις καταρράκτη, γλαυκώματος, διόρθωση της μυωπίας - υπερμετρωπίας -αστιγματισμού με excimer laser, επεμβάσεις αμφιβληστροειδούς - ωχράς, κερατοειδούς, βλεφάρων κ.ά. Η χρήση σύγχρονης τεχνολογίας, η εφαρμογή αυστηρών προδιαγραφών λειτουργίας και η προσωπική φροντίδα σε κάθε ασθενή αποτελούν εγγύηση για το άριστο μετεγχειρητικό αποτέλεσμα.

Εάν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε οφθαλμολογικό πρόβλημα, επικοινωνήστε με το Οφθαλμολογικό Αθηνών και προγραμματίστε την επίσκεψή σας. Θα λάβετε απάντηση με λεπτομέρεια σε κάθε προβληματισμό σας και θα σας προτείνουν την κατάλληλη μέθοδο θεραπείας που θα πρέπει να ακολουθήσετε.

Θα βρείτε το Οφθαλμολογικό Αθηνών πολύ εύκολα στο κέντρο της Αθήνας, απέναντι από το Νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ, στη στάση του μετρό 'Μέγαρο Μουσικής'.