ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΤΙΚΗ ΚΟΖΗ - Ηράκλειο
Άλλο - Ηράκλειο Ηράκλειο - Ηρακλείου

Διεύθυνση: Λεωφόρος Αλέξανδρου Παπαναστασίου 286, 71409 Ηράκλειο Ηρακλείου

Τηλέφωνο: +302810237150

Γεωγραφικό πλάτος: 25.140449841907532

Γεωγραφικό μήκος: 35.31603673687061

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΤΙΚΗ ΚΟΖΗ - Ηράκλειο

Περιγραφή - ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΤΙΚΗ ΚΟΖΗ - Ηράκλειο Άλλο - Ηράκλειο Ηράκλειο - Ηρακλείου

Η οικογενειακή επιχείρηση 'ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΤΙΚΗ ΚΟΖΗ' είναι μία μεταφορική εταιρεία, με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, η οποία ξεκίνησε το 1995, με σκοπό να καλύψει ένα μεγάλο κενό στο χώρο των μετακομίσεων.

Η φιλοσοφία της επιχείρησης εστιάζεται στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, βασιζόμενη στις εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις των μελών της οικογένειας στον τομέα των ηλεκτρολογικών - ηλεκτρονικών εργασιών, υδραυλικών εργασιών και επιπλοποιίας.

Με την ανάπτυξη της επιχείρησης στην πορεία του χρόνου, κατέστη αναγκαία η επέκταση των υπηρεσιών και σε άλλους τομείς σχετιζόμενους με τη μετακόμιση, ώστε να καλυφθεί όλο το φάσμα των συναφών εργασιών, όπως στους τομείς των ειδικών ανυψωτικών εργασιών για ιδιαίτερα βαριά αντικείμενα (πιάνα, χρηματοκιβώτια) και της διάθεσης καλαθοφόρων οχημάτων προς ενοικίαση ή πώληση.

Επίσης, η εταιρεία επεκτάθηκε και σε τομείς που αφορούν την εκτέλεση διαφόρων εργασιών, όπως την αποθήκευση οικοσκευών, τις εργασίες ανακαίνισης κτιρίων και διαμερισμάτων.

Η επιχείρηση παρακολουθεί συνεχώς τις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών της και τις εξελίξεις στο χώρο των μεταφορών και της τεχνολογίας και πρωτοπορεί, προσφέροντας ό,τι καλύτερο υπάρχει στο χώρο της μετακόμισης, με οργανωμένο δίκτυο και συνεργάτες σε όλο τον κόσμο.