ΤΣΕΧΕΛΙΔΟΥ Κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Ευτυχίδου 46 Παγκράτι, 11634 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302107515020

Γεωγραφικό πλάτος: 23.749088704526397

Γεωγραφικό μήκος: 37.96746201550305

ΤΣΕΧΕΛΙΔΟΥ Κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - Αθήνα

Περιγραφή - ΤΣΕΧΕΛΙΔΟΥ Κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Η Τσεχελίδου Κ Ελευθερία είναι πλαστικός χειρουργός με ιατρείο στο Παγκράτι, στο κέντρο της Αθήνας.

Αποφοίτησε με άριστα από το Πανεπιστήμιο της Ρώμης «La Sapienza».

Αποτέλεσε εφαλτήριο για μια πολύχρονη πορεία στο χώρο της ιατρικής δίπλα σε καταξιωμένους καθηγητές, όπως ο διάσημος γενικός χειρουργός G.Fegiz και ο F. Teneriello. Στην ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου της Μπολόνια απέκτησε την άδεια ιατρικού επαγγέλματος. Συνεργάστηκε με το διάσημο καθηγητή D. Barisoni, συνεργασία η οποία είχε ως αποτέλεσμα την εκπαίδευσή της στις τεχνικές της αποκατάστασης του μαστού.

Με την επιστροφή της στην Ελλάδα, ακολούθησε υπηρεσία στη Ρόδο και στη Χάλκη και ειδικότητα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ πάνω στη γενική χειρουργική, δίπλα στον διακεκριμένο καθηγητή Κωνσταντίνο Κατσώχη. Στη συνέχεια, ακολούθησε η ειδίκευσή της στην πλαστική χειρουργική στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας στην Πάτρα και υπηρεσία στο Νοσοκομείο Γεννηματάς δίπλα στον πολύπειρο καθηγητή Ι. Ιωάννοβιτς και στο Αντικαρκινικό - Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών Άγιος Σάββας ως Επικουρικός Ιατρός - Επιμελητής Β΄ Τμήματος Πλαστικής Επανορθωτικής χειρουργικής.

Η επιστήμη της Πλαστικής είναι ένας τομέας που απαιτεί βαθιά γνώση και ενημέρωση, γεγονός που την οδήγησε στη «μαθησιακή αγκαλιά» του διακεκριμένου πλαστικού χειρουργού Ανδρέα Φουστάνου στο Νοσοκομείο Ιασώ.

Από το 2010 διατηρεί το δικό της ιδιωτικό ιατρείο. Στο ιατρείο της αναλαμβάνει θεραπείες προσώπου και σώματος, όπως εφαρμογή μπότοξ και υαλουρονικού οξέος, και μεσοθεραπεία για ανανέωση προσώπου.

Παρέχει, επίσης, υπηρεσίες που αφορούν την καταπολέμηση κυτταρίτιδας και peeling για ακμή. Εφαρμόζει laser για αφαίρεση σπίλων, ασχολείται με τη διόρθωση ουλών και την αντιμετώπιση εγκαυμάτων.

Στον τομέα της αισθητικής και επανορθωτικής χειρουργικής, αναλαμβάνει: ρινοπλαστική facelift, βλεφαροπλαστική, ωτοπλαστική και αυξητική χειλιών, καθώς και αυξητική - μειωτική - ανόρθωση μαστών, λιποαναρρόφηση και ανόρθωση μηρών.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ιατρό είτε καλώντας τηλεφωνικά ή μέσω email.

Επισκεφθείτε το ιατρείο για την πρώτη, δωρεάν, λεπτομερέστερη και πιο προσωπική ενημέρωση. Εμπιστευτείτε την ιατρό να σας οδηγήσει στον κόσμο της πλαστικής χειρουργικής.