ΜΠΙΤΣΟΥΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - Περιστέρι
Άλλο - Περιστέρι Περιστέρι - Αττικής

Διεύθυνση: Λεβιδίου 24 Νέα Κολοκυνθού, 12132 Περιστέρι Αττικής

Τηλέφωνο: +302155003939

Γεωγραφικό πλάτος: 23.709793473560918

Γεωγραφικό μήκος: 38.0066856857776

ΜΠΙΤΣΟΥΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - Περιστέρι

Περιγραφή - ΜΠΙΤΣΟΥΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - Περιστέρι Άλλο - Περιστέρι Περιστέρι - Αττικής

Με πολύ μεράκι και αγάπη για τη δουλειά, το ξυλουργείο ΜΠΙΤΣΟΥΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, που εδρεύει στο Περιστέρι, αναλαμβάνει όλων των ειδών τις ξυλουργικές εργασίες και ειδικές κατασκευές.

Σύμμαχος της εταιρείας, η πολυετής πείρα και η γνώση του ξύλου, που αποτελεί το πιο όμορφο, διαχρονικό και πολυδιάστατο υλικό. Κάθε κομμάτι ξύλο διηγείται μία ιστορία: οι ρόζοι, τα νερά, το χρώμα και η μυρωδιά του γοητεύουν και συγκινούν. Ταυτόχρονα, η χρηστική του αξία, σε συνδυασμό με την καθημερινή απλότητα και κομψότητα, απογειώνουν το ξύλο μέσα στο περιβάλλον ενός σπιτιού. Είμαστε εδώ, για να πραγματοποιήσουμε τις επιθυμίες σας και να αναβαθμίσουμε το χώρο σας, με έμφαση στην ποιότητα, την τεχνική και το στυλ, πάντα σε προσιτές τιμές.

Ειδικευόμαστε σε ξύλινες κατασκευές, όπως ξύλινα ενεργειακά κουφώματα γερμανικού τύπου, ταβάνια, ντουλάπες και πατώματα.

Στις ξύλινες κατασκευές περιλαμβάνονται, επίσης, ξύλινα κάγκελα και σκάλες, ξύλινα παράθυρα, πέργκολες, πόρτες, κουζίνες και ντουλάπια.

Τα ξύλινα κουφώματά μας έχουν υψηλή θερμομόνωση και ηχομόνωση, με ενεργειακούς υαλοπίνακες και τριπλά λάστιχα. Διαθέτουν υψηλή αντοχή, άψογο φινίρισμα και απαιτούν ελάχιστη συντήρηση. Το είδος της ξυλείας επιλέγεται σύμφωνα με την προτίμηση του πελάτη.

Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι οικολογικά, δεν βλάπτουν το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Ακόμα και τα υπολείμματα του ξύλου δεν τα διαχειριζόμαστε σαν απορρίμματα, αλλά ανακυκλώνονται και χρησιμοποιούνται ως καύσιμη ύλη. Πάνω απ΄ όλα, για μας σημασία έχει ο άνθρωπος και το περιβάλλον.