ΝΤΟΚΟΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - Κηφισιά
Άλλο - Κηφισιά Κηφισιά - Αττικής

Διεύθυνση: Τρικούπη Χαρίλαου 197 Κάτω Κηφισιά Εντός Πολυιατρείου, 14564 Κηφισιά Αττικής

Τηλέφωνο: +302106204738

Γεωγραφικό πλάτος: 23.803781034663896

Γεωγραφικό μήκος: 38.08711173418963

ΝΤΟΚΟΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - Κηφισιά

Περιγραφή - ΝΤΟΚΟΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - Κηφισιά Άλλο - Κηφισιά Κηφισιά - Αττικής

Ο γυναικολόγος - μαιευτήρας χειρουργός Ντόκολας Δημήτρης διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην περιοχή της Κηφισιάς, στην Αθήνα.

Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ρώμης και έχει μετεκπαιδευθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Έχει εξειδικευθεί στη χειρουργική, στη γυναικολογία και στη μαιευτική. Το 1996, ο ιατρός αναγορεύτηκε διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.

Ο γυναικολόγος Δημήτριος Ντόκολας προσφέρει, μέσω του ιατρείου του, ολοκληρωμένη πρόληψη και θεραπεία όλων των γυναικολογικών παθήσεων, διαθέτοντας σύγχρονα μέσα διάγνωσης και αντιμετώπισης των περισσότερων ασθενειών. Ο τρόπος λειτουργίας του ιατρείου μας βασίζεται σε κάποιες αρχές.

Στο ιατρείο, μεταξύ άλλων, αντιμετωπίζεται ο ιός των κονδυλωμάτων με τη βοήθεια laser τελευταίας τεχνολογίας, πραγματοποιούνται υπέρηχοι μαστού, παρακεντήσεις, κολπικό υπερηχογράφημα και Test Pap. Στο χώρο λειτουργεί, ακόμα, τμήμα συμβουλευτικής για έφηβες, καθώς και τμήμα αντιμετώπισης προβλημάτων εμμηνόπαυσης.

Προτεραιότητα του γυναικολόγου παραμένει το ιατρικό του καθήκον. Στέκεται δίπλα στην ασθενή σε οποιαδήποτε δυσκολία, προσφέροντας υποστήριξη κάθε στιγμή, όπως επίσης και έγκυρη πληροφόρηση.

Επικοινωνήστε καθημερινά με το ιατρείο του γυναικολόγου και κλείστε ένα ραντεβού για κατ’ ιδίαν εξέταση.