ΜΑΡΜΑΡΑ ΤΟΥΝΤΑΣ - Αιγάλεω
Άλλο - Αιγάλεω Αιγάλεω - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Θηβών 273Α, 12244 Αιγάλεω Αττικής

Τηλέφωνο: +302105611572

Γεωγραφικό πλάτος: 23.672026209460938

Γεωγραφικό μήκος: 37.98262131768762

ΜΑΡΜΑΡΑ ΤΟΥΝΤΑΣ - Αιγάλεω

Περιγραφή - ΜΑΡΜΑΡΑ ΤΟΥΝΤΑΣ - Αιγάλεω Άλλο - Αιγάλεω Αιγάλεω - Αττικής

Έχοντας 55χρονη οικογενειακή πείρα στην επεξεργασία και κατασκευή οποιασδήποτε εφαρμογής αφορά τα μάρμαρα και, ενώ όλη η αγορά μάς γνωρίζει για την πείρα μας σε ό,τι αφορά το γρανίτη, περάσαμε σαν εταιρεία με την επωνυμία ΜΑΡΜΑΡΑ ΤΟΥΝΤΑΣ, στο Αιγάλεω, στην επόμενη γενιά.

Η εταιρεία μας, χρόνια τώρα, ειδικεύεται σε πάσης φύσεως καλλιτεχνικές κατασκευές, έχοντας συνεργαστεί, επί σειρά ετών, με μεγάλες εταιρείες κατασκευής κουζινών, όπως οι: Biente, Berloni, Mobel Art, Amarillo και πολλές άλλες.

Επίσης, τις κατασκευαστικές μας ικανότητες έχουν εμπιστευτεί κατά καιρούς άνθρωποι του χώρου, έχοντας αναθέσει σε εμάς την κατασκευή και τελειοποίηση μεγάλων καταστημάτων και εστιατορίων - Club, όπως ολόκληρη η αλυσίδα Kosta Boda, η αλυσίδα ΛΑΖΑΡΙΔΗ (Ζαχαροπλαστεία), όλα τα Kitchen Bar, συμπεριλαμβανομένου και του ΘΕΑ, τα Pizzoteca, το Olympico δίπλα στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπως, επίσης, και ο εξαιρετικός χώρος για πάσης φύσεως συνεστιάσεις Royal Fare, κάτω από το Olympico.

Ως επιστέγασμα της πολύχρονης εμπειρίας μας στις πολυτελείς κατασκευές, να αναφέρουμε ότι έχουμε διεκπεραιώσει εργασίες σε υπερπολυτελείς βίλες και σε κατοικίες στα βόρεια και νότια προάστια και σε όλη την Αττική.